Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Yvo Kuiken

Yvo Kuiken

Yvo Kuiken, Account- en Partnermanager Company.info, in dienst sinds 1 augustus 2015

Ik kan mij voorstellen dat je benieuwd bent hoe mijn week binnen Webservices.nl eruit ziet.
Geen week is hetzelfde, in de praktijk houdt het in dat ik contact heb met mijn partners en eindklanten. Maar ik zit ook aan tafel met de contactpersonen van mijn focuspakketten, de twee grote softwareleveranciers SAP en Exact. Ik maak mee dat mijn contacten vragen hebben die wij niet direct kunnen invullen, hier start het meedenken; ik ga in overleg met onze product owner bekijken welke webservices hen verder zouden kunnen helpen. Als wij een databron kunnen vinden, of misschien al hebben, dan gaan we i.s.m. development aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe webservice.

Ik heb de vrijheid om prospects te benaderen waarvan ik denk dat hier kansen liggen. Als ik een markt heb gevonden die nog ontgonnen moet worden, dan zet ik mijn tanden hier in. Ik ga met marketing in overleg en bedenk samen een campagne zodat de markt op de best mogelijke manier benaderd wordt.

Zowel ik als Webservices.nl vinden plezier een groot goed. Lol, borrels en uitjes zijn naast data minstens zo belangrijk. We zijn een jong en dynamisch team, waar bij mijn inzet wordt beloond.

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!