Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Vormgever

Zit ontwerpen in je bloed en heb jij een passie voor het vertalen van ideeën en concepten naar het fysieke ontwerp van bijvoorbeeld een campagne of een pitch? Bezit jij een flinke dosis creativiteit? Dan is de functie van Vormgever bij FD Mediagroep iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

FD Mediagroep - Effect ontwikkelt geïntegreerde en creatieve marketingproposities voor partners in (voornamelijk) de zakelijke markt. Over de as van de inhoud, voor een selectieve doelgroep, gebruikmakend van de verschillende merken (en hun distributiekracht) binnen FD Mediagroep (waaronder Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Energeia en ESB). Denk hierbij aan concepten die resulteren in journalistieke evenementen, gesponsorde radioprogramma's, een podcastreeks of een (branded) content samenwerking, danwel een combinatie hiervan. Juist door de combinatie van deze onderdelen is FD Mediagroep - Effect voorloper in de markt van B2B- content partnerships.

FD Mediagroep - Effect is nieuw, groeit snel en wilt haar klanten nog beter van dienst zijn. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

De verantwoordelijkheden van de Vormgever:

Ons visueel creatieve geweten
Binnen Marketing Partnerships ben jij ons visueel creatieve geweten. Het maken van content gaat veel verder dan enkel het schrijven van sterk inhoudelijke artikelen. De content moet opvallen, vindbaar zijn en in vorm aansluiten op de afzender, ontvanger en inhoud. Jij bent verantwoordelijk voor het vormgeven van alle producties van Marketing Partnerships, voor zowel de klant- als project-proposities zoals; online uitingen (banners en editorials), print uitingen (advertenties en advertorials), websites en infographics. Zowel in de pitch als in de evaluatiefase.

Jouw software skills
Je bent bekend met de meest gangbare grafische pakketten. Je kunt uitstekend overweg met HTML, Wordpress, Creative Suite en Powerpoint. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen met betrekking tot video en wil je het maken en editen van video-content je eigen maken. Naast je kennis van video editing is het een pre als je kennis hebt van ICT Development.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Vormgever? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999