Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Vormgever

Zit ontwerpen in je bloed en heb jij een passie voor de conceptuele verbeelding van journalistieke verhalen? Bezit jij een flinke dosis creativiteit? Dan is de functie van Vormgever bij het FD iets voor jou! 

Werken bij een vernieuwend en ondernemend mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info en FD Business zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Het Financieele Dagblad (FD) wordt in steeds bredere kring ontdekt en gewaardeerd. Een passie voor nuchtere feiten, achtergrondartikelen die echt tot inzicht leiden, grondige onderzoeksjournalistiek, een gevoelige maatschappelijke antenne, onpartijdig en wars van hypes. Intussen lezen meer dan 80.000 abonnees het FD via verschillende kanalen. Onze ambities reiken verder. En die maken we graag waar met jou. We zoeken een Vormgever.

De verantwoordelijkheden van de Vormgever:

Ons visueel creatieve geweten

Binnen de redactie ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van producties van het FD voor zowel de doordeweekse als de weekendkrant. Je hebt veel ervaring met redactionele (kranten)vormgeving (art-directorsniveau).

Jouw software skills

Je bent visueel, typografisch en conceptueel sterk. Je kunt mensen overtuigen en bent daadkrachtig in je optreden. Je verdeelt en coördineert het werk en bent in staat om andere vormgevers aan te sturen.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een fulltime positie (38 uur), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Vormgever? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later

"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014