Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Online Communicatie Specialist

Kun jij met behulp van relevante, aansprekende en activerende online communicatie zakelijk Nederland verleiden om Company.info te gebruiken? Dan is de functie Online Communicatie Specialist bij FD Mediagroep echt iets voor jou!

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf
FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Bekend van krachtige merken als Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info en meer.

Wij zoeken een Online Communicatie Specialist met 3-5 jaar B2B werkervaring. Je focus ligt volledig op de online communicatie van Company.info.

De verantwoordelijkheden van een Online Communicatie Specialist
In deze rol ben jij bezig met het doorontwikkelen van de contentstrategie en buyer personas. Jij zorgt ervoor dat klanten gebruik willen maken van de producten van Company.info.

Naast het creëren van content voor de website, nieuwsbrief, webinars en e-mailings, zorg jij ervoor dat Company.info beter zichtbaar wordt op social media. Kennis van WordPress, SEO en Google Analytics 360 is hierbij zeker een pré. Verder ga jij samen met andere marketeers aan de slag met effectieve marketing automation flows.

Maandelijks analyseer en rapporteer je de online marketingcampagnes en monitor je de effectiviteit van de contentstrategie. Binnen projecten coördineer jij alles van A-Z en stuur je tevens externe bureaus aan. Verder organiseer je bijeenkomsten en evenementen en ontwikkel jij daarvoor de juiste (online en offline) promotiemiddelen.

Ons aanbod voor jou
Wij bieden een leuke, uitdagende baan binnen een snelgroeiend bedrijf waar op het gebied van online communicatie veel kansen liggen. Je komt terecht in een enthousiast en jong marketing team waar een open en informele werksfeer heerst. Uiteraard bieden wij een mooi salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een geweldig kantoor op een steenworp afstand van het Amstelstation in Amsterdam.

Interesse?
Ben je enthousiast en wil je reageren? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015