Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Teamleider commerciële binnendienst (Telesales)

Ben jij analytisch, doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Heb jij ruime ervaring als accountmanager (binnendienst) bij een mediabedrijf en ben je op zoek naar een leidinggevende rol? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Teamleider commerciële binnendienst (Telesales)

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales) als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen aan de ‘longtail’ van onze zakelijke klanten en prospecten en het binnendienst team te motiveren de hoogst mogelijke resultaten te behalen.

De verantwoordelijkheden van de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales):

Leiden, begeleiden en motiveren van jouw team
In deze functie stuur je een team van vier accountmanagers binnendienst aan om gezamenlijk de teamdoelstellingen te behalen. Je bent hands-on en stuurt je teamleden aan op kwaliteit en effectiviteit. Het aansturen van jouw team is een belangrijk onderdeel van je functie maar nog veel belangrijker is het dat jij je team weet te motiveren om de gestelde targets te behalen.

Opstellen van prospectlijsten en verkoopplannen
Je stelt salestargets op, bewaakt deze en je rapporteert hierover aan het management. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille en die van jouw team. Door jouw kennis en ervaring denk je mee aan groeistrategieën en klantbehoud. Je ontwikkelt verkoop- en brancheplannen om lead generatie te vergroten.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Als meewerkend voorman geef je het goede voorbeeld door opvolging van afspraken met klanten en je leads te verwerken in ons CRM-systeem. Je zorgt en ziet toe op een nette en solide registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en afgesloten deals opdat de klanten de service krijgen die men van FD Mediagroep mag verwachten.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales) die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s. 

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999