Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Teamleider commerciële binnendienst (Telesales)

Ben jij doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Heb jij ruime ervaring als accountmanager binnendienst bij een mediabedrijf en ben je op zoek naar een leidinggevende rol? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Teamleider commerciële binnendienst (Telesales)

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales) verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplage-doelstellingen door zelf telefonisch te verkopen aan onze zakelijke klanten en prospecten, maar ook door het  team te motiveren de hoogst mogelijke resultaten te behalen.

De verantwoordelijkheden van de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales):

Leiden, begeleiden en motiveren van jouw team
In deze functie werk je samen met een team van twee accountmanagers binnendienst om je doelstellingen te behalen. Je bent hands-on en stuurt je teamleden aan op kwaliteit en effectiviteit. Het aansturen van je team is een belangrijk onderdeel van je functie maar nog veel belangrijker is het dat jij jouw team weet te motiveren om resultaten te behalen.

Telefonische verkoop van advertentieruimte print, radio en digitaal
Je stelt sales targets op, bewaakt deze en je rapporteert hierover aan het management. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille en die van jouw team. Door jouw kennis en ervaring denk je mee aan groeistrategieën en klantbehoud. Je ontwikkelt sales- en brancheplannen om lead generatie te vergroten.

In kaart brengen van prospects en het opstellen van een verkoopplan
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Teamleider commerciële binnendienst (Telesales) die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s. 

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999