Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Stagiair(e) Redactie BNR

Vanaf januari of februari 2019 kun je als stagiair aan de slag bij BNR Nieuwsradio en leer je alle aspecten van het journalistieke handwerk. Je volgt de politieke ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld, zit bovenop het binnenlandse en buitenlandse nieuws en volgt de laatste economische ontwikkelingen.

Bij BNR zit je als stagiair middenin het nieuws en draai je volledig mee op de redactie; een mooie combinatie van journalistiek en live radio maken.

Werkzaamheden

Je gaat radio-items maken, interviews voorbereiden en mee met de (Haagse) verslaggevers. Daarnaast sta je in contact met onze correspondenten overal in de wereld. Je leert radioteksten schrijven, audio monteren en video's maken. Na je stage bij BNR heb je een brede journalistieke basis om de steeds veranderende mediawereld in te gaan.

Als stagiair werk je voor de nieuwsprogramma's van onder anderen Bas van Werven, Roelof Hemmen, Roos Abelman en Jörgen Raymann. Je kunt ook meedraaien op programma's als De Wereld met Bernard Hammelburg of bijvoorbeeld The Friday Move met Wilfred Genee. Ook is er de mogelijkheid om meer te leren over het maken van podcasts.

BNR

BNR is een algemene nieuwszender met nét iets meer aandacht voor ondernemen en economie dan andere zenders. Het redactieteam is jong en enthousiast. De redactie zit in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation.

Interesse?

Stuur dan een mail naar Remco Tomesen via , of DM ons op Twitter of Facebook en check Instagram.


"Extra mooi is dat mijn werkzaamheden lekker afwisselend zijn"

Jessy Goldfinger
Jessy Goldfinger
Broadcast technicus bij BNR Nieuwsradio
In dienst sinds 2013

 

"Het uiten van ambities wordt aangemoedigd."

Mireille van Ark
Mireille van Ark
Eindredacteur bij BNR Nieuwsradio
In dienst sinds 2014