Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Sr. B2B Marketeer

Ben jij strategisch en analytisch sterk? Heb jij de stip op de horizon en het resultaat altijd in het vizier? Ken jij de mediabranche goed en speel jij proactief in op trends? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

De FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met onze sterke merken, o.a. Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Wij bieden Ondernemend Nederland overzicht, inzicht en (vooruit) zicht.

De verantwoordelijkheden van de SR. B2B Marketeer: 

Als Sr. B2B Marketeer ben je onderdeel van een klein en ambitieus B2B Team. Het team houdt zich bezig met het uitbouwen en implementeren van de marketingstrategieën in lijn met het commercieel plan. Dagelijks positioneer je het portfolio van FD Mediagroep richting adverteerders en mediabureaus:

  • Jij kent de mediabranche door en door. Je volgt ontwikkelingen en trends op de voet en signaleert kansen.
  • Je ondersteunt bij het opstellen, uitvoeren en beheren van het strategisch B2B Marketing plan en de jaarkalender.
  • Door jouw analytische inzicht geef je (mede) richting aan sales. Je kunt vraagstellingen ontleden, verbanden leggen en logische conclusies trekken.
  • Je ontwikkelt hapklare munitie gebaseerd op data voor sales en zorgt voor concrete doorvertalingen naar diverse salesmaterialen, proposities, cases of events.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van innovatieve media oplossingen. Zowel vanuit een product, een branche of mediumtype.
  • Je bent innovatief. Je bent in staat om (nieuwe) producten naar een next level te brengen.
  • Sales kan bij jou terecht als sparringpartner en je bent vaardig in het creëren van draagvlak. Je weet anderen goed te overtuigen, onderbouwt met munitie en feiten.
  • Je hebt een goede dosis creativiteit om FD Mediagroep en haar proposities op een andere/nieuwe manier onder de aandacht te brengen.

Voor deze uitdagende baan zoeken we een echte aanpakker die prioriteiten kan stellen. Je bent een harde werker en hebt een energieke persoonlijkheid.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie van 36 uur in een dynamische omgeving met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht binnen een klein, gezellig en ambitieus team, waar samen bouwen voorop staat. Jouw toekomstige kantoor bevindt zich op een centraal gelegen toplocatie, boven Restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Sr. B2B Marketeer die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014