Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Sales Support Medewerker Business

Ben jij administratief sterk? Staat de klant bij jou centraal? En heb jij daarnaast ook kennis van SAP en/of Salesforce? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieel Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Verantwoordelijkheden Sales Support Medewerker

Als onderdeel van ons sales support team draag jij bij aan een goed functionerende supportafdeling voor de grootzakelijke markt. Ontzorgen staat centraal! Jij adviseert en ondersteunt grootzakelijke klanten zodat zij ontzorgd worden en optimaal gebruik kunnen maken van hun FD-abonnement. Administratief ben jij zeer goed! Je handelt tijdig en correct klantvragen af en je houdt je bezig met het invoeren en factureren van abonnementen.

Verder ondersteun jij het accountmanagement-team en het Inside Sales-team op administratief, commercieel en logistiek gebied. Klantsignalen verzamel je en deel je met de interne organisatie. Binnen de afdeling staat continue verbetering voorop. Kom dus vooral met voorstellen om processen te verbeteren. Van elkaar kunnen we leren!

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een parttime dienstverband (32 uur), een leuk team, goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Sales Support Medewerker? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014