Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Sales Support medewerker

Heb jij reeds ervaring opgedaan in een ondersteunende rol bij een mediabedrijf? Ben jij in staat meerdere projecten te draaien? Weet jij alles van print, radio en online campagnes? Dan zijn wij bij FD Mediagroep opzoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Sales Operations is de rots in de branding van de sales afdeling. Als sales support medewerker ben je verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning aan de accountmanagers. In deze functie ben je een tandem met sales. Alle werkzaamheden gebeuren onder de verantwoordelijkheid en/of indicatie van de accountmanager en lopen uiteen van briefing tot evaluatie.

De verantwoordelijkheden van de Sales Support medewerker:

Vergroten van je marktkennis en onze producten
We verwachten dat je in de eerste periode jezelf bekend maakt met de markt, jouw nieuwe collega’s en onze klanten. Je hebt een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit. Je kunt meerdere projecten tegelijk draaien, bent zeer klantvriendelijk en kunt daadkrachtig optreden. Het scheiden van hoofd-, en bijzaken is voor jouw geen probleem.

Opstellen van offertes en campagnes 
Zodra er een klantaanvraag is binnen gekomen ondersteun je de accountmanager om tot een zo goed mogelijk voorstel te komen. Zodra de klant akkoord is met het voorstel blijf jij het contactpunt en zorg je ervoor dat de campagne volgende de juiste planning verloopt. Radio opnames, projectplanning, sponsoring, jij kunt het regelen.

Uitstippelen van de planning en bewaken van de voortgang van de door jouw opgezette campagne
Je zorgt dat alle campagnes in goede banen verlopen en zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. In deze functie kom je met verschillende media (o.a. print, online, radio) en communicatieoplossingen (o.a. advertentie, radiospot, events, sponsoring) in aanraking.

Communiceren op meerdere fronten
Klantcontact is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Zo heb je niet alleen contact om samenwerkingen op te tuigen, maar heb je ook nieuwe klanten aan de telefoon die vragen hebben over adverteren of een voorstel willen ontvangen. Je wordt blij van tevreden klanten en signaleert en initieert mogelijkheden ter verbetering.

Verwerking van prognoses en analyses
Samen met B2B marketing en Sales zorg je voor munitie (cijfers) om de klant te overtuigen een samenwerking aan te gaan. En ook na de samenwerking help je door middel van analyses bij de evaluatie.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een fulltime dienstverband (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Sales Support medewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV! 

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014