Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Sales & Operations Support

 

Ben jij op zoek naar je eerste baan of heb jij al ervaring in een support rol in een B2B omgeving? Heb jij affiniteit met data en ICT? Ben jij goed in het schakelen tussen meerdere partijen en werkzaamheden? Dan is de functie Sales & Operations Support bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend databedrijf

Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van het Financieele Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een startup. Onze mensen zijn jong, de lijnen door het bedrijf zijn kort, en wij denken digitaal en oplossingsgericht. Zo spelen we snel in op klantbehoeften en bedienen wij - met succes - de top van zakelijk Nederland.

Administratieve en commerciële ondersteuning bieden

Je herkent commerciële kansen en zet deze door naar onze accountmanagers. Je verwerkt en bevestigt eventuele opzeggingen ten aanzien van de abonnementen van Company.info. Hiernaast vraag je, in samenspraak met de accountmanagers, de benodigde Purchase Order nummers op voor facturen. Tevens administreer je klantmutaties omtrent contracten, facturatie en afspraken in ons CRM systeem. Verder zien wij graag dat jij gebruik maakt van je kritische blik, als het gaat om het verbeteren van onze bestaande interne processen en dat je meedenkt in hoe deze te stroomlijnen.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een dynamische omgeving met een informele werksfeer en een snelgroeiend bedrijf dat met data het verschil maakt. Hiernaast bieden wij een parttime functie van 32 uur, een marktconform salaris, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie Sales & Operations Support? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct Solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015