Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Redacteur Zakelijke Dienstverlening

Voor de versterking van onze redactie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren redacteur. Heb jij een scherp analytisch vermogen en een heldere pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend en ondernemend mediabedrijf

Het FD richt zich op lezers op invloedrijke posities in het bedrijfsleven en bij de overheid. We groeien hard en de grens van 100.000 abonnees is binnen bereik. Daarmee zijn we een van de meest succesvolle media in het digitale tijdperk. Onlangs zijn we uitgeroepen tot European Newspaper of the Year vanwege het nieuwe ontwerp van de krant en de online publicaties.

Het FD is onderdeel van de FD Media Groep, een organisatie met een hoog ambitie- en kennisniveau waar medewerkers samenwerken aan succesvolle uitgaven zoals BNR Nieuwsradio, Company.info, Energeia, ESB, Fondsnieuws en Pensioen Pro.

Verantwoordelijkheden van de Redacteur Zakelijke Dienstverlening zijn o.a.:

Als redacteur Zakelijke Dienstverlening schrijf je over advocaten, accountants en consultants. Een kleine sector, maar zeer invloedrijk. Veel bedrijven – en veel van onze lezers - laten zich in crisissituaties en bij strategische keuzes door zakelijke dienstverleners bijstaan. Als redacteur bouw je een netwerk waardoor jouw stukken gespeld worden op de Zuidas.

Je maakt deel uit van een klein team van collega’s. Je bent in staat om complexe regelgeving en het beleid van toezichthouders helder uit te leggen. Je brengt in kaart, met nieuws en analyses, hoe de grote kantoren met elkaar concurreren om de lucratieve opdrachten.

Goede redenen om te werken bij Het Financieele Dagblad:

  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dienstverband van 32 a 38 uur.
  • Een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Wacht dan niet langer en reageer voor 1 augustus met een uitgebreid CV en motivatiebrief. Vragen over de functie? Neem contact op met Prisco Battes (06-54767829), Adjunct-hoofdredacteur.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014