Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Ervaren Redacteur

 

Heb jij jezelf bewezen als redacteur en heb je ervaring met radio en/of web? Heb jij je focus op nieuws en actualiteiten? Sta je midden in onze doelgroep, vind je onregelmatig werken niet erg en hou je van voortdurend nieuwe deadlines? BNR Nieuwsradio zoekt nieuwe collega's!

BNR Nieuwsradio zoekt ervaren redacteuren!

BNR is een ambitieuze nieuwsorganisatie gericht op ondernemende mensen
BNR Nieuwsradio en BNR.nl vormen dé nieuwszender en dé nieuwswebsite voor de denkers en doeners van Nederland. We bieden snel, kort en bondig nieuws maar ook verdieping en achtergrond op de momenten dat onze luisteraar en lezer daar be-hoefte aan heeft. Naast de big picture van het wereldnieuws heeft BNR vier inhoudelijke pijlers: economie, politiek, mobiliteit en innovatie. We maken niet zomaar nieuwsradio, maar staan wekelijks midden in de wereld en beleving van onze doelgroep door een groot aantal locatie-uitzendingen.

Het redactieteam van BNR bestaat uit 100 enthousiaste collega’s die samen werken aan tal van programma’s in een inspirerende omgeving. De komende periode willen we onze programma’s inhoudelijk verder versterken en daarbij radio en website gezamenlijk uitbouwen.

We zoeken collega's die zich bewezen hebben als redacteur. Kennis van en ervaring met radio en/of web is een must om succesvol te zijn in deze functie. Je herkent jezelf in de BNR nieuwskeuzes en tone-of-voice: 

- Je bent gepokt en gemazeld in de journalistiek en hebt meerdere jaren ervaring met radio;
- Je begrijpt de nieuwsbehoefte en mentaliteit van onze doelgroep;
- Je bent besluitvaardig en vastberaden;
- Je bent gedreven en ontplooit graag nieuwe initiatieven;

Ons aanbod aan jou

Je wordt onderdeel van een enthousiast, jong en nooit saai bedrijf. We bieden een prettige, uitdagende werksfeer, waarin hard wordt gewerkt, maar waarin ook ruimte is voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij een goed salaris en een werkplek op de gaafste plek van Amsterdam, tegenover het Amstelstation, naast Dauphine.

Interesse?

Reageer dan door ons vóór 22 mei jouw CV en motivatie (graag in één document uploaden) via onderstaande sollicitatiebutton te sturen. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 
Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina

"Extra mooi is dat mijn werkzaamheden lekker afwisselend zijn"

Jessy Goldfinger
Jessy Goldfinger
Broadcast technicus bij BNR Nieuwsradio
In dienst sinds 2013

 

"Het uiten van ambities wordt aangemoedigd."

Mireille van Ark
Mireille van Ark
Eindredacteur bij BNR Nieuwsradio
In dienst sinds 2014