Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Redacteur bij ESB

Wil jij werken aan hèt economisch vakblad/platform van Nederland? Ben jij een breed ontwikkelde econoom met ervaring als redacteur? Dan komen we graag met je in contact!

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf

Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB en PensioenPro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De verantwoordelijkheden van de ESB-redacteur

De redacteur is één van de drie dragende krachten van het economievakblad en discussieplatform ESB.

Zelfstandig econoom

Je denkt mee over de profilering en de koers van het blad. Daartoe heb je een eigen visie op economisch onderzoek en economisch beleid en ben je in staat deze om te zetten in concrete ideeën voor ESB. Tevens weet je dit binnen en buiten de FD Mediagroep uit te dragen.

Redactioneel vaardig

Belangrijk is het zelfstandig beoordelen van aangeboden kopij en het begeleiden van auteurs met hun publicaties. Je kunt academisch werk helder uitleggen en je daarbij verplaatsen in de lezer. Je bent analytisch, verbaal vaardig en tactvol.

Website

Binnen het team ben je eindverantwoordelijk voor de website en de online-publicatieagenda. Je hebt een groot plan- en organisatievermogen, bent stressbestendig en flexibel om deadlines te halen en kunt prioriteiten stellen.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden een leuke, uitdagende baan binnen een snelgroeiend bedrijf in de kern van het financieel-economisch domein, waar veel kansen liggen. Je komt terecht in een enthousiast en jong team waar een open en informele werksfeer heerst. Uiteraard bieden wij een mooi salaris en gunstige arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een geweldig kantoor op een steenworp afstand van het Amstelstation in Amsterdam.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Jasper Lukkezen op 0628412264.

 
Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina