Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Projectmanager - Content Partnerships

Ben jij doortastend, resultaatgericht en schrik je er niet van om een flink aantal ballen in de lucht te houden? Ben jij iemand die het leuk vindt om direct met klanten te schakelen en hen te helpen cq adviseren? Ben jij beheerst, flexibel en heb je al wat ervaring opgedaan als Projectmanager bij een mediabedrijf? Dan is de functie van Projectmanager bij FD Mediagroep Effect iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

FD Mediagroep - Effect ontwikkelt geïntegreerde en creatieve marketing- en communicatieproposities voor partners in (voornamelijk) de zakelijke markt. Over de as van de inhoud, voor een selectieve doelgroep, gebruikmakend van de verschillende merken (en hun distributiekracht) binnen FD Mediagroep (waaronder Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Energeia en ESB). Denk hierbij aan concepten die resulteren in journalistieke evenementen, gesponsorde radioprogramma's, een podcastreeks of een (branded) content samenwerking, dan wel een combinatie hiervan. Juist door de combinatie van deze onderdelen is FD Mediagroep - Effect voorloper in de markt van B2B- content partnerships.

FD Mediagroep – Effect is nieuw, groeit snel en wil haar klanten nog beter van dienst zijn. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

De verantwoordelijkheden van de Projectmanager:

Projectmanager met commercieel inzicht
In deze functie heb je verschillende (branded) content- en sponsorproducties van alle merken van FD Mediagroep onder je hoede. Je houdt dus meerdere ballen in de lucht en moet snel kunnen schakelen. Door deze verantwoordelijkheid heb je veel contact met onze klanten. Behalve dat je er voor zorgt dat de projecten goed verlopen, ben je door je vertrouwensband en professionaliteit ook in staat om de samenwerking te verlengen en/of te vergroten dan wel onze klanten (pro-actief) te adviseren over onze andere producten/diensten.

Stakeholdermanagement
Aangezien je samenwerkt met meerdere interne afdelingen (met verschillende belangen), ben je in staat om effectief met iedereen te schakelen op doelstelling en resultaat, waarbij altijd de KPI’s van de klant en deadline van het project leading zijn.

Het bijhouden en optimaliseren van rapportages van campagnes
Omdat je altijd de doelstellingen en afspraken voor ogen houdt, stel je een lopende campagne tussentijds bij. Daarvoor gebruik je verschillende (online-) dashboards, welke je bewaakt en die je inzicht geven in oa bereik en kwaliteit. Deze data gebruik je om campagnes te optimaliseren en uiteindelijk te evalueren. Hiermee bepaalt het succes van onze projectmanager het succes van FD Mediagroep Effect.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Projectmanager - Content Partnerships? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378

Direct solliciteren met CV! 

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014