Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Projectmanager Branded Content & Partnerships

Ben jij doortastend, resultaatgericht en vind je het leuk om klanten te adviseren? Ben je flexibel en heb je al wat ervaring opgedaan als Projectmanager bij een mediabedrijf? Dan is de functie van Projectmanager Branded Content & Partnerships bij FD Mediagroep iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

FD Mediagroep - Effect ontwikkelt geïntegreerde en creatieve marketingproposities voor partners in (voornamelijk) de zakelijke markt. Over de as van de inhoud, voor een selectieve doelgroep, gebruikmakend van de verschillende merken (en hun distributiekracht) binnen FD Mediagroep (waaronder Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Energeia en ESB). Denk hierbij aan concepten die resulteren in journalistieke evenementen, gesponsorde radioprogramma's, een podcastreeks of een (branded) content samenwerking, danwel een combinatie hiervan. Juist door de combinatie van deze onderdelen is FD Mediagroep - Effect voorloper in de markt van B2B- content partnerships.

FD Mediagroep - Effect is nieuw, groeit snel en wilt haar klanten nog beter van dienst zijn. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

De verantwoordelijkheden van de Projectmanager Branded Content & Partnerships:

Projectmanager met commercieel inzicht
In deze functie heb je verschillende (branded) content- en sponsorproducties van alle merken van FD Mediagroep onder je hoede. Je houdt dus meerdere ballen in de lucht en moet snel kunnen schakelen. Door deze verantwoordelijkheid heb je veel contact met onze klanten. Behalve dat je er voor zorgt dat de projecten goed verlopen, ben je door je vertrouwensband en professionaliteit ook in staat om de samenwerking te verlengen en/of te vergroten danwel onze klanten (pro-actief) te adviseren over onze andere producten/diensten.

Stakeholdermanagement
Aangezien je samenwerkt met meerdere interne afdelingen (met verschillende belangen), ben je in staat om effectief met iedereen te schakelen op doelstelling en resultaat, waarbij altijd de KPI’s van de klant en deadline van het project leading zijn. 

Het bijhouden en optimaliseren van rapportages van campagnes
Omdat je altijd de doelstellingen en afspraken voor ogen houdt, stel je een lopende campagne tussentijds bij. Daarvoor gebruik je verschillende (online-) dashboards, welke je bewaakt en die je inzicht geven in oa bereik en kwaliteit. Deze data gebruik je om campagnes te optimaliseren en uiteindelijk te evalueren.  

Hiermee bepaalt het succes van onze Projectmanager het succes van FD Mediagroep Effect. 

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de functie van Projectmanager Branded Content & Partnerships? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999