Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Parttime Accountmanager binnendienst

Heb je ervaring als accountmanager of commercieel medewerker bij een mediabedrijf of dienstverlener? Ben je op zoek naar een parttime baan waar gezamenlijk succes en plezier belangrijk is? Ben jij doortastend en weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep helpt ondernemers, bestuurders en beslissers om betere beslissingen te nemen door overzicht, inzicht én (vooruit)zicht te bieden met journalistieke merken en hoogstaande kwalitatieve producten. Dit doen we onder andere met de nieuwsmerken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Company.info. FDMG is de meest vooraanstaande nieuws en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. 

De afdeling Contentsales Grootzakelijk binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor het verkopen van de abonnementen en content-proposities van de redactionele uitgaven van de FD Mediagroep: FD, Energeia, Pensioen Pro en ESB. Binnen deze afdeling is er een parttime vacature (24 uur) voor een Accountmanager Binnendienst , die verantwoordelijk wordt voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplage-doelstellingen door zelfstandig telefonisch te verkopen aan onze zakelijke klanten en prospecten van het FD.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Binnendienst:

Telefonische verkoop van abonnementen en content aan onze zakelijk klanten
Je hebt het in je om klanten met enthousiasme (b2b) te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en durf gaat je dit gemakkelijk af. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de sales weet binnen te halen. Hiernaast ga je hoogwaardige gesprekken aan met managers en directeuren van de te benaderen bedrijven om afspraken te genereren.

In kaart brengen van prospects en het verzamelen van achtergrondinformatie
Je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille, die je zelf op gaat bouwen en uitbreiden. Vanuit je zakelijke nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen volg je marktontwikkelingen (zoals bijv.; lezen van het FD, relevante nieuwsbrieven, etc.) en ben je altijd op zoek naar potentiële klanten. Je verdiept je in de achtergrond van een bedrijf zodat je op de hoogte bent van wat er speelt binnen een organisatie.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten bedrijfs-abonnementen zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zeer flexibele parttime functie voor gemiddeld 24 uur per week, je uren zijn flexibel in te plannen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris (met bonusregeling) en een leuk team om mee samen te werken. Ons kantoor is gevestigd op een zeer goed te bereiken toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Heb jij affiniteit met data en nieuws/content en herken jij jezelf in de functie van Accountmanager Binnendienst die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014