Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Partnermanager CRM

Ken jij de CRM softwaremarkt als je broekzak? Ben jij een uitblinker in het gezamenlijk bouwen aan commercieel succes? Zit consultative selling in jouw DNA? Vind jij de ‘nieuwe’ wereld van data en bedrijfsinformatie interessant? Dan is de functie Partnermanager CRM bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf

Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van het Financieele Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een startup. Onze mensen zijn jong, de lijnen door het bedrijf zijn kort, en wij denken digitaal, datagedreven en oplossingsgericht. Zo spelen we snel in op klantbehoeften en bedienen wij - met succes - de top van zakelijk Nederland. Voor het Partnerkanaal zijn wij op zoek naar een Partnermanager CRM.

De verantwoordelijkheden van de Partnermanager CRM

Als Partnermanager CRM onderhoud je de relaties met Nederlandse CRM softwarepartners zoals Salesforce, Microsoft, AFAS en Exact, Archie en PerfectView. Met een breed scala aan API’s, weet jij samen met hen nieuwe (data)diensten te integreren in de software om meerwaarde te creëren voor de eindklanten. In deze rol heb je de volgende kernactiviteiten;

1. Ontwikkeling en doorontwikkeling CRM integraties;

2. Activeren van partners en klanten;

3. Begeleiding van grote salestrajecten als solution specialist

In deze functie zal je het verkoopproces initiëren en beheren door nauw contact te houden met de softwarepartners van Company.info. Je weet de bestaande CRM-plugins aan te bieden via het bestaande partnernetwerk. Ook zal je samen met de softwarepartners kansen in de markt spotten en deze verder ontwikkelen tot nieuwe commerciële diensten. Je bent in staat gesprekken te voeren op hoog niveau en houdt rekening met de eisen en wensen van de partner en klant, zonder het commercieel belang uit het oog te verliezen. Je ben verantwoordelijk voor het beheer en de verdere groei van de CRM-plugins van Company.info. Verder houd jij van new business en weet jij goed een relatie te onderhouden. Het kunnen meedenken over klantactivatie via marketingkanalen is een belangrijke pré.

Kortom, heb jij affiniteit met data en minimaal een afgeronde commerciële of technische HBO opleiding? Heb jij minimaal 5 jaar relevante ervaring in een commerciële B2B omgeving? En heb jij daarnaast ook ervaring met SAAS/CRM, marketing en/of sales? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod voor jou

Wij bieden een leuke, uitdagende baan (parttime mogelijk), een aantrekkelijk salaris, een ‘uncapped’ bonusregeling en een geweldig kantoor in ‘The Cloud’ aan de Amstel in Amsterdam. Daarnaast bieden wij jou een mooi opleidingstraject, zodat jij jezelf ontwikkelt als topverkoper. Je werkt in een tech-omgeving met leuke, ambitieuze professionals. En uiteraard drinken wij regelmatig met onze collega’s een borrel op ons prachtige dakterras.

Interesse?

Wil jij meegroeien met een succesvol databedrijf en herken jij jezelf in de functie Partnermanager? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter FD Mediagroep, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015