Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Over FD Business

Zet professionals op voorsprong

FD Business is een mediabedrijf met toonaangevende business-to-business titels en onderdeel van FD Mediagroep. In een groeiend aantal vakgebieden bieden wij professionals meer inzicht, een beter begrip van zaken en verheldering door boeiende en bindende content. Actueel, onafhankelijk, betrouwbaar en kritisch.

Deze content publiceren wij multimediaal via onze websites, e-mail nieuwsupdates, vakbladen, social media-kanalen en events. Wij geloven niet in gratis, maar in kwaliteit waarmee wij onze klanten een aanzienlijke kennisvoorsprong en tijdwinst opleveren.

Sfeer en cultuur van FD Business

Onze kernwaarden bepalen wie wij zijn, naar onze klanten toe én naar ons team. Bij FD Business draait samenwerking om vernieuwen, verbinden, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen.

Medewerkers zijn ons meest waardevolle kapitaal. We investeren graag in talent, persoonlijke ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving, die gekenmerkt wordt door korte lijnen en dynamiek op de werkvloer.

Voel je je thuis in een bedrijfscultuur waarin ondernemen, initiatief en samenwerking hoog in het vaandel staan? Dan maken wij graag kennis met je.

Een actueel overzicht van onze vacatures.

Energeia

Energeia is de leidende journalistieke informatiebron voor Nederlandse energieprofessionals en bericht dagelijks over financieel-economische, politieke, juridische, sociale, technische en commerciële ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector. Onafhankelijk en objectief. Een compact team van enthousiaste redacteuren stroopt elke dag de mouwen op om de lezers te voorzien van energienieuws dat er toe doet. Sterk punt is de eigen nieuwsgaring. De redactie beschikt over een uitgebreid netwerk en doet eigenhandig verslag van alle belangrijke ontwikkelingen in de markt.

Sterk punt is de eigen nieuwsgaring. De redactie beschikt over een uitgebreid netwerk en doet eigenhandig verslag van alle belangrijke ontwikkelingen in de markt.

ESB

ESB is de ideale informatiebron voor wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar steekt. Met dagelijks nieuwe bijdragen van vakgenoten over de Nederlandse economie en economisch beleid op esb.nu. Met wekelijks een nieuwsupdate met de beste artikelen van de afgelopen week. Daarnaast organiseert ESB samen met de KVS diverse events voor economen.

De redactie waakt ervoor dat alle bijdrages gebaseerd zijn op onderzoek, relevant zijn en zowel vernieuwend als toegankelijk. Het ESB-team is onderzoekend, ondernemend en gericht op het inzichtelijk maken van de economie.

Pensioen Pro

Pensioen Pro is hét multimediale vakblad voor de Nederlandse pensioensector. Met elke werkdag een update van het laatste pensioennieuws, -achtergronden, interviews, opinie, analyse en personalia. Op pensioenpro.nl zijn alle artikelen te vinden, inclusief een archief van 11.000 artikelen dat teruggaat tot 2009. Abonnees ontvangen zes maal per jaar het Pensioen Pro Magazine op papier, met nog meer verdieping.

Alles geschreven door het team van onafhankelijke, ervaren en gespecialiseerde pensioenjournalisten. Op een manier die informeert, verrast, op ideeën brengt, tot nadenken aanzet en soms ook amuseert.

De Jurist.

De Jurist. is dé nieuws- en informatiebron voor bedrijfsjuristen en advocaten in de zakelijke dienstverlening. Het redactionele uitgangspunt: de Jurist brengt zakelijk nieuws vanuit juridisch perspectief. Hier vinden juristen en advocaten in de zakelijke markt informatie die voor hen onmisbaar is.

De Jurist. is een journalistiek onafhankelijke publicatie; adverteerders hebben op geen enkele wijze invloed op de redactionele inhoud.

Fondsnieuws

Fondsnieuws is het onafhankelijk journalistiek platform, dat zich primair richt op beleggingsprofes-sionals die actief zijn in het asset management, de banken- en verzekeringssector, onafhankelijk ver-mogensbeheer en de institutionele wereld. Met de website, dagelijkse nieuwsupdates, beleggersma-gazines netwerkbijeenkomsten en relevante databases is Fondsnieuws de toonaangevende informa-tiebron voor de doelgroep in zowel Nederland als België.

De hoofdredactie en het team van Fondsnieuws onderscheid zich door diepgang en de omvang van haar netwerk.

WERKEN BIJ FD Business OF BIJ ÈÈN VAN ONZE ANDERE MERKEN

Onze merken