Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Monique Beerepoot

Monique Beerepoot

Monique Beerepoot, relatiemanager bij content sales van FDMG, in dienst sinds 2006.

Ik weet nog goed dat ik de eerste dag bij het koffie apparaat stond, waar een collega naast mij stond. Ik vroeg hem wat hij deed bij de FD Mediagroep. Hij zei: ‘Ik ben Jacques en ik start hier vandaag als ceo ’. Oeps! Maar dit voorval illustreert wel de informele, no-nonsense-cultuur van de FDMG.

Sinds 1 oktober 2006 werk ik hier met veel plezier en passie. Gestart als key accountmanager voor alleen het FD! Maar al snel werd dat multimediaal (print, radio en online). En nu relatiemanager op de afdeling content sales en het datacluster (Company.info en Webservices.nl).

Binnen de FD Mediagroep kan ik mij echt als een ondernemer binnen de onderneming bewegen. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen is voor mij vanzelfsprekend, maar wordt hier ook van je verwacht. Daardoor is veel mogelijk, als je maar een goed onderbouwd verhaal hebt. Ik heb namelijk de contacten met onze relaties. Verder is de FD Mediagroep geen organisatie die je niet aan de hand meeneemt; je moet een self starter zijn en voldoende autodidactische vaardigheden hebben.

Voor mij is dit de eerste werkervaring in een uitgeverij. Nou, we zijn inmiddels een groot en uniek mulitimediaal bedrijf geworden. Vooral de laatste jaren gaan de veranderingen snel! Maar dat maakt het ook zo interessant en boeiend!

Wat het werk extra aantrekkelijk maakt is dat onze producten zo gewaardeerd worden. Dat werd me voor het eerst duidelijk toen het Financieele Dagblad in 2007 overging van wit naar roze papier. De grootste verandering van het FD ever! Samen met de manager FD content sales heb ik hele dag het FD uitgedeeld in- en rondom het WTC. Toen zag ik echt hoe belangrijk het FD voor corporate Nederland is! Het was erg mooi om te zien hoe graag mensen willen laten blijken dat ze het FD lezen! Wat een dag!

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!