Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Medewerker Debiteuren & Crediteuren

Heb jij ervaring in debiteuren én crediteuren? Ben jij communicatief sterk en heb je een oog voor detail? Sta jij je mannetje en ben jij niet bang om debiteuren en crediteuren te benaderen? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De afdeling Finance binnen FD Mediagroep bestaat uit een viertal teams; Grootboek, Back Office, Crediteuren en Debiteuren. In totaal bestaat het team uit 9 leden. Entiteiten waarvoor deze Finance afdeling werkt zijn; Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, WebServices, Pensioen Pro, Energeia, ESB en Fondsnieuws.

De verantwoordelijkheden van de Medewerker Debiteuren & Crediteuren:

Crediteurenbeheer
Je bent samen met je crediteuren collega verantwoordelijk voor het gehele crediteurenproces van al onze entiteiten. Je registreert, codeert en boekt inkoopfacturen op een secure manier zodanig dat de betalingen tijdig plaats kunnen vinden. Actuele btw-kennis is hierbij van belang. Je behandelt ontvangen betalingsherinneringen, klachten en vragen van leveranciers. Daarnaast boek je alle bankafschriften en bereid je de betalingen aan onze leveranciers voor.

Begeleiden incassotraject
Naast het crediteurenproces ben jij, samen met het debiteuren team, ook verantwoordelijk voor het gehele incasso traject. Je bewaakt de openstaande posten en je incasseert deze vorderingen. Hiervoor onderhoud je nauw contact met zowel sales als klanten. Dit doe je zowel telefonisch als via de mail. Goede communicatie is een belangrijk aspect van je functie, door jouw uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is dit geen probleem.

Administreren en controleren van debiteuren
Jij bent verantwoordelijk voor het juist, volledig en tijdig vastleggen en verwerken van gegevens ten behoeve van de Debiteuren Administratie. Je zorgt dat alle gegevens up to date zijn en voert de wekelijkse incassoruns uit. Daarnaast is het jouw taak om, op verzoek van sales, de kredietwaardigheid van onze grote klanten te controleren. Je voert deze check uit door verschillende informatiebronnen te raadplegen en beoordeeld de gegevens.

Signaleren van ontwikkelingen en het verbeteren van processen
Jij bent een debiteuren & crediteuren beheerder die trends in de markt signaleert en hierop in speelt. Daarnaast ben je constant bezig om de processen binnen ons team zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je toont initiatief en probeert jezelf en het team altijd up to date te houden.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een 32-urige werkweek (flexibel in te delen), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, inspirerend team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Medewerker Debiteuren & Crediteuren die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999