Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Marketing Manager BNR Nieuwsradio & FD Pro's

Ben jij ondernemend, creatief en heb je digitaal marketing bloed? Weet jij vanuit data en inzichten opvallende en effectieve campagnes te ontwikkelen met als doel meer luisteraars voor BNR Nieuwsradio te realiseren? Als je óók nog ervaring met leadgeneratie en marketing automation voor abonnementsdiensten hebt, dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Marketing Manager BNR Nieuwsradio & FD Pro's

De afdeling Marketing binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van proposities en campagnes. Binnen deze afdeling is de Marketing Manager BNR Nieuwsradio & FD Pro’s verantwoordelijk voor het vertalen van markttrends en analyses naar concrete strategische groeiplannen en de uitvoering daarvan. Het goed kunnen managen van de verschillende stakeholders en de verdeling in focus/tijd en impact per label is een eigenschap waar jij jezelf zeker in herkent.

De verantwoordelijkheden van de Marketing Manager BNR Nieuwsradio & FD Pro's:

Marketingstrategie en de marketingcommunicatie BNR Nieuwsradio en FD Pro's
Jij formuleert zelfstandig de kaders met betrekking tot de te voeren marketingstrategie en de marketingcommunicatie in de (potentiële) markt voor BNR Nieuwsradio en de FD Pro’s. Je draagt zorg voor de uitvoering van deze marketingstrategie en -plannen, in nauwe samenwerking met collega’s van digitale marketingorganisatie, (account) manager(s) van grootzakelijke content sales afdeling en de marketing data analist

Proposities & campagnes BNR Nieuwsradio
Jij bedenkt en ontwikkelt marketingcampagnes. Door jouw ervaring in de mediabranche (je luistert zelf naar BNR), weet jij hoe je op de juiste manier luisteraars aantrekt. Je bent ondernemend, denkt op strategisch niveau mee én voert deze tegelijkertijd. Je hebt ervaring op het vlak van app marketing/social marketing/digitale activatie. Je denkt graag mee over de toekomst van BNR-audio on demand zoals; Smartradio en Podcasts.

Met het net gelanceerde BNR Podcast Platform en het in 2018 te lanceren BNR Smart Radio houd je je naast je werkzaamheden bezig met de ontwikkeling van innovatieve, technologisch hoogstaande productontwikkelingen om de BNR-luisteraar nóg beter in hun behoeften te voorzien.

Oplage, abonnementenontwikkeling en content omzet FD Pro's: Energeia, ESB en Pensioen Pro
Naast bovenstaande marketingactiviteiten ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting ten behoeve van oplage en content omzet van Energeia, ESB en Pensioen Pro. Dezestem je af met de Marketing Directeur en de verantwoordelijke hoofdredacteuren, uitgever en Finance Controllers. Deze nieuwsdiensten bedienen de Nederlandse energieprofessionals, pensioenen, belegginsprofessionals en economen. Allemaal sectoren waar continu veel in gebeurt en wat jou als Marketing Manager veel kansen biedt om succesvol te zijn.

Ons aanbod aan jou

Werken bij een vernieuwend mediabedrijf met volop kansen. Wij bieden jou een fulltime baan (36 uur per week), een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Marketing Manager BNR Nieuwsradio & FD Pro's die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s. 

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999