Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Manager Mediabureaus

Heb jij een sterk netwerk binnen de markt van de mediabureaus en weet jij veel over radio, print, online en branded content? Heb jij al aardig wat jaren ervaring opgebouwd als manager van een mediabureau team? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Manager Mediabureaus

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Manager Mediabureaus verantwoordelijk voor het managen en coachen van het mediabureau team en het behalen van de doelstellingen en strategie.

De verantwoordelijkheden van de Manager Mediabureaus:

Lid van het managementteam 
Jij levert een bijdrage van inzichten en best practices aan het managementteam; je zorgt voor goed onderbouwde strategische plannen en volgt de laatste trends in medialand. Je maakt marktanalyses en draagt bij aan sales performance meetings met concrete voorstellen. Je informeert proactief het MT en de Commercieel Directeur over relevante ontwikkelingen in de markt. Daarnaast neem jij een leidende rol aan in het bevorderen van de samenwerking met andere onderdelen binnen FD Mediagroep zoals; direct adverteerders sales, de key accounts en branded content maar ook de BNR redacties, Business Intelligence en Finance waar nodig.

Managen, ontwikkelen en coachen van jouw team
Je hebt circa 5 tot7 Accountmanagers in jouw team die jij jaarlijks beoordeelt (op basis van jaar- en kwartaal doelstellingen) en waar je wekelijks overleg mee voert. Verder houd jij je bezig met de beloningen, recruitment en geef je het juiste voorbeeldgedrag als het gaat om onze normen en waarden; vertrouwen, verbinden, vernieuwen en verantwoordelijkheid nemen. Jij inspireert, challenged en stimuleert nieuwe aanpak, groot denken en datagedreven werken. Door jouw plezierige en professionele houding weet jij jouw team op de juiste manier te coachen. Hierdoor bevorder je de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden.

Sales en relatiemanagement mediabureaus
Je onderhandelt over jaardeals en grote campagnes en managet de senior relaties van de mediabureaus. Je onderhoudt jouw netwerk in alle geledingen van de mediabureaus en zorgt voor pipeline management voor alle medium-typen. Verder deel je mee aan relevante branche congressen, commissies en netwerkborrels.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris met een riante bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de ervaren Manager Mediabureaus die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999