Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Managementassistent Redactie

Laat jij je niet snel uit het veld slaan? Ga jij servicegericht te werk en kun jij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen werkzaamheden? En ben jij klaar voor een veelzijdige, administratieve en uitdagende baan waar je meerdere ballen hoog moet houden? Dan is de functie van Managementassistent bij de FD redactie jou op het lijf geschreven!

Wie zoeken wij?

FD Mediagroep is op zoek naar een Managementassistent Redactie die zich bezighoudt met het opstellen en verwerken van correspondentie en stukken. Tevens is het aan jou de taak om telefonisch contacten te leggen en onderhouden en overlegmomenten te realiseren voor bijeenkomsten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor veel uiteenlopende administratieve werkzaamheden, van het beheren van agenda’s, presentaties maken, budgetbeheer tot het bestellen van relatiegeschenken.

Het is een erg servicegerichte functie, waarbij je intellectueel sterk in je schoenen moet staan en tegengas moet kunnen en durven bieden. Als je goed kunt multitasken, stressbestendig bent en goed overzicht kunt bewaken, dan is dit de baan voor jou!

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een dienstverband voor 32 a 36 uur, een leuk team, goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd op een toplocatie naast het Amstelstation.

Kom jij werken bij FD Mediagroep?

Ben jij de Managementassistent Redactie waar FD Mediagroep naar op zoek is? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatiebrief. Bij vragen over de vacature kun je bellen met Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 088 – 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999