Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Junior Data Scientist

Ben jij een (onlangs) afgestudeerde Junior Data Scientist die gelooft in de kracht van data? Analyseren, vinden, ontwikkelen, uitproberen, data-driven minded, metrics, tools, experimenteren: you love it all! Schrik jij niet van mooie scripts in bijvoorbeeld Python/Java/ SQL? Dan is de functie Junior Data Scientist bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk databedrijf

Company.info en Webservices.nl zijn onderdeel van de FD Mediagroep en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij geven van alle organisaties in Nederland kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws. De tool voor elke zakelijke professional, die sterke zakenrelaties en meer business wil. Direct toepasbaar: online portal, via een webservice direct in elk systeem en als losse datalevering. Zo helpen wij professionals om succesvoller zaken te doen.

Om nog meer voorspellende inzichten te delen met onze klanten en de kwaliteit van ons product nog verder te brengen, zijn wij op zoek naar een Junior Data Scientist voor ons Data Science team.

Als Junior Data Scientist ben je verantwoordelijk voor iedere stap in het ontwikkelproces:

Voorspellende inzichten geven aan onze klanten

Jij genereert creatieve en nieuwe ideeën voor voorspellende inzichten die onze klanten aanspreken. Je kunt denken aan sentimenten, linking, financiële trends, etcetera. Jij bent continu bezig met het vinden van de informatie die je nodig hebt om jouw idee werkelijkheid te laten worden, zoals financiële gegevens, nieuwsberichten en social activity. Je put daarbij uit onze grote set aan gestructureerde en ongestructureerde data. Daarnaast stap je op collega’s buiten data science af die je helpen om nieuwe bronnen aan te boren.

Vinden en uitproberen van nieuwe methoden, technieken en tools om tot inzichten te komen

Jij ontwikkelt proof-of-concepts en laat je creativiteit daarin de vrije loop. Je krijgt zeer veel autonomie om, samen met de Senior Data Scientists, nieuwe technieken/modellen te testen, open-source packages te testen en je eigen scripts te ontwikkelen. Op wekelijkse basis zit je met de CTO en andere data scientists om hierover na te denken.

Na de proof-of-concept fase zul je samen met een Senior Data Scientist en een softwareontwikkelaar een volwaardig model maken. Dit kan gebaseerd zijn op random forests, neural networks, deep learning, regressie; per probleem gebruiken we heel verschillende technieken. 

Robuust maken van ontwikkelde modellen en oplossingen om deze 24/7 aan te bieden aan onze klanten

Je zult samen met ontwikkelaars van Company.info de oplossing verzinnen om jouw model te integreren in onze producten. Zij zullen het grootste deel van het ontwikkelwerk op zich nemen, jij zet de laatste puntjes op de “i”. De klant gebruikt daarna jouw product!

Ons aanbod aan jou

Wij bieden een dynamische omgeving aan met leuke, ambitieuze professionals binnen een relatief jong bedrijf bestaande uit 40 man. Hierdoor zijn wij flexibel, hebben wij korte lijnen en kunnen jouw inzichten en ideeën binnen een week “live” staan. Daarbij bieden we een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation in Amsterdam. We bieden je coaching, training en de mogelijkheden om je kennis en ervaring naar het volgende niveau te tillen.

Interesse?

Heb jij een WO-denkniveau? Affiniteit met financiële data, bedrijfsdata en nieuws/content en herken jij jezelf in de Junior Data Scientist die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015

 

"Bij de FD Mediagroep werken is leuk!"

Yvette Ruts-Wolters
Yvette Ruts-Wolters
Marketing manager Company.info en Webservices.nl
In dienst sinds 2015