Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager B2B

 

Ben jij een uitblinker in het overtuigen van mensen? Ben jij geïnteresseerd in consultative selling en wil je hier meer over leren? Vind jij de ‘nieuwe’ wereld van data en bedrijfsinformatie interessant? Dan is de functie Accountmanager B2B bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf
Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van het Financieel Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een startup. Onze mensen zijn jong, de lijnen door het bedrijf zijn kort, en wij denken digitaal en oplossingsgericht. Zo spelen we snel in op klantbehoeften en bedienen wij - met succes - de top van zakelijk Nederland.

Voor het New Business team zijn wij op zoek naar een Accountmanager B2B. Dit team bestaat uit 6 Accountmanagers en 2 Sales Support collega’s.

Binnenhalen van nieuwe klanten
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten. Van leads genereren tot en met het sluiten van de deal. Voor elk product van Company.info. Jij bent een doorzetter die het leuk vindt om deuren te openen en af te spreken met potentiële klanten. Je bent leergierig, hebt een winnaarsmentaliteit en houdt van doorpakken. Jij weet klantbehoeften in kaart te brengen, mensen te overtuigen en te enthousiasmeren.

Ons aanbod voor jou
Wij bieden een leuke, uitdagende baan (parttime mogelijk), een aantrekkelijk salaris, een ‘uncapped’ bonusregeling en een geweldig kantoor in ‘The Cloud’ aan de Amstel in Amsterdam. Daarnaast bieden wij jou een mooi opleidingstraject, zodat jij je ontwikkelt als topverkoper. Je werkt in een tech-omgeving met leuke, ambitieuze professionals. En uiteraard drinken wij regelmatig met onze collega’s een borrel op ons prachtige dakterras.

Interesse?
Wil jij meegroeien met een succesvol databedrijf en herken jij jezelf in de functie Accountmanager B2B? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina

"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015