Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Jessy Goldfinger

Jessy

Jessy Goldfinger, broadcast technicus bij BNR Nieuwsradio, in dienst sinds 2013.

Voordat ik bij BNR Nieuwsradio kwam werken, was ik al een tijd bezig met radio maken. Het begon al op mijn twaalfde, bij een lokale zender. Ik begon als presentator, totdat ik erachter kwam dat mijn ambitie lag bij de techniek.

Die ambitie kan ik juist bij BNR goed in de praktijk brengen. Extra mooi is dat mijn werkzaamheden lekker afwisselend zijn. Grofweg gezegd zorg ik als broadcast technicus voor alle apparatuur en systemen die nodig zijn om een radiostation draaiende te houden

Ik werk meestal vanuit de Amsterdamse studio’s. Daarnaast heb je de locatie-uitzendingen. Dan ga je met een klein team en de mobiele radiostudio op pad ergens in Nederland. Ook komt het wel eens voor dat BNR uitzendt vanuit het buitenland. Tijdens het WK in 2014 hielp ik vijf weken lang mee om de uitzendingen te faciliteren vanuit Brazilië.

Verder verricht ik ‘support’ buiten de uitzendingen om. Dan help ik alle collega’s van BNR met hun technische problemen en uitdagingen. Tot slot.

Ik vind het heel gaaf om problemen op te lossen, zonder dat de luisteraar überhaupt doorheeft dat het probleem er is. BNR geeft me alle ruimte en vrijheid om te ondernemen, zoals bijvoorbeeld met het opzetten van Visual Radio. De luisteraar kan dan meekijken in de studio’s van BNR en wordt voorzien van extra informatie. Toen we ermee begonnen, onderhield ik het contact met de leveranciers, moest zorgen dat alle losse puzzelstukjes uiteindelijk pasten. Het is een mooi project geworden en een voorbeeld van de vrijheid die ik krijg tijdens mijn werk. Dat maakt BNR voor mij het perfecte bedrijf om te werken. 

Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Klik hier voor de actuele vacatures!