Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

ICT Servicedesk Medewerker

 

Wil jij onderdeel uitmaken van een vooraanstaand mediabedrijf? Ben jij een enthousiaste, dienstverlenende en communicatief vaardige ICT Servicedesk medewerker? En heb jij ervaring met het ondersteunen op IT gebied in de breedste zin van het woord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De verantwoordelijkheden van de ICT Servicedesk medewerker:

Eerste- en tweedelijns support en werkplekbeheer
Je levert telefonisch en on-site support. Je signaleert en analyseert problemen in de IT processen, probeert deze in eerste instantie zelf op te lossen en/of escaleert deze naar de ICT Afdeling.

Beheer van hardware en software

Je beheert de werkplekken en ondersteunt de medewerkers bij de toepassing van soft- en hardware, netwerk en telecom- en overige randapparatuur. Hiernaast verzorg je de back-ups en beheer en registreer je alle communicatiemiddelen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele IT proces rond de in- en uitdienstprocedure; je verzorgt de uitleen van apparatuur en indien nodig ondersteun je op facilitair gebied.

Servicedesk is het visitekaartje van ICT voor de organisatie
Je hebt een probleemoplossend vermogen en door jouw sociale en communicatieve vaardigheden kan je goed omgaan met alle collega's binnen FD Mediagroep. Het overdragen van kennis aan de medewerkers/collega's vind je vanzelfsprekend. Uiteraard ben je integer wanneer het gaat om toegang tot vertrouwelijke informatie.

Je doet al deze werkzaamheden samen met 3 collega’s. Jullie werken volgens een vast rooster, waarbij een keer in de 4 weken verwacht wordt dat je ’s avonds en op zondag werkt. Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod aan jou
Wij bieden jou fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de ICT Servicedeskmedewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus
 Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s. 

Herinner mij later


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999