Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

HR Medewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende HR functie? Wil jij verbetering aanbrengen binnen de HR processen en dienstverlening van FD Mediagroep? Ben jij ambitieus en wil je je ontwikkelen? Ben jij daarnaast HBO of WO opgeleid? Dan is de functie HR medewerker bij FD Mediagroep echt iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

De FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB en Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Verantwoordelijkheden HR Medewerker

Structuur aanbrengen en overzicht behouden doe jij met gemak. Je zorgt voor een tijdige, correcte en volledige verwerking van personeelsgegevens en zorgt voor inzicht, rapportage en analyse van de personeelsdata. Dagelijks beantwoord je vragen van medewerkers, management, HR Business Partners en derden (bijv. UWV, Arbodienst). Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de HR processen super lopen. Denk hierbij aan ziekte en herstelmeldingen, zwangerschapsverlof, contractbeheer en de performance cyclus.

Naast de administratieve basis die op orde moet zijn, staat ontwikkeling voorop. HR is in transitie; zaken kunnen efficiënter en effectiever. Hiervoor hebben wij jouw kennis nodig! Jij brengt structuur aan en richt processen en systemen opnieuw in. AFAS kennis is een must. Verder geef je advies over HR- en de inhuuradministratie en over de mogelijke consequenties en toepassing van algemene bedrijfsregelingen, arbeidsvoorwaarden en bepaalde sociale wet- en regelgeving.

Als HR kenner ben jij in staat om je collega’s, de HR business partners, te kunnen voorzien van de juiste data waarop zij hun advies kunnen baseren. Deze data weet jij ook visueel te maken in mooie overzichten, analyses en rapportages.

Ons aanbod voor jou

Je komt terecht in een klein, gezellig en ambitieus team waar ontwikkeling voorop staat. Je krijgt de ruimte eigen initiatief en ambitie vorm te geven. Wij bieden een fulltime functie van 36 uur, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw toekomstige kantoor bevindt zich op een centraal gelegen toplocatie, boven Restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de HR Medewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer voor 31 maart met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014