Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

HR Business Partner

Heb jij ervaring in het opzetten en uitvoeren van projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van HR? Ben jij een stevige gesprekspartner voor (lijn)management met een open en energieke houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

De FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB en Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Binnen FD Mediagroep maak je deel uit van een klein en ambitieus HR team, dus je werkzaamheden zijn afwisselend van aard. Jij weet je dan ook goed staande te houden binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Momenteel maken wij een professionaliseringsslag op het gebied van HR processen en procedures. Daarbij kijken we naar nieuwe HR instrumenten met als doel de organisatie (nog) beter te helpen ontwikkelen. Dit willen wij bereiken middels jouw pro-actieve bijdrage. Verder zorg je voor een laagdrempelige, klantvriendelijke en kwalitatieve dienstverlening aan jouw business units; namelijk Company.info en alle support afdelingen.

Verantwoordelijkheden HR Business Partner

Adviseren van management op gebied van alle HR-onderwerpen
Als HR Business Partner informeer en adviseer je leidinggevenden en medewerkers binnen jouw business units op het gebied van HR. Je bent gesprekspartner bij individuele casuïstiek op het gebied van bijvoorbeeld successie planning en loopbaan- en performance- management. Ook heb jij visie op onderwerpen zoals beloningsbeleid (functie-, salaris- en bonusstructuur) en talent- en leiderschapsontwikkeling. Daarnaast lever jij input t.b.v. een efficiënte en correcte uitvoering van de HR-processen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Vertalen van de organisatiestrategie naar concrete HR-plannen
Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van HR projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers. Je zorgt ervoor dat de HR projecten niet alleen een opzichzelfstaand initiatief zijn maar integraal onderdeel vormen van de business strategie en people strategie binnen FDMG. Jij combineert dan ook strategische denkkracht met operationele daadkracht.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden een fulltime functie van 36 uur (32 uur is bespreekbaar), een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht binnen een klein, gezellig en ambitieus team, waar samen bouwen voorop staat. Jouw toekomstige kantoor bevindt zich op een centraal gelegen toplocatie, boven Restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de HR Business Partner die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer voor 31 maart met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378. 

Direct solliciteren met CV

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014