Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

HR Adviseur

 

Heb jij ervaring in het opzetten en uitvoeren van projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van HR? Ben jij een goede gesprekspartner voor (lijn)management met een open en energieke houding? Ben jij hiernaast in staat tegenwicht te bieden waar nodig? Dan is de functie HR Adviseur bij FD Mediagroep iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en inspirerend mediabedrijf!

De FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financiële Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Je werkt in een klein team dus je werkzaamheden zijn afwisselend van aard. Je weet je goed staande te houden binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en je weet je gesprekpartners in alle hectiek van de juiste adviezen te voorzien. Je zorgt voor een laagdrempelige, klantvriendelijke en kwalitatieve dienstverlening aan jouw business units; Company.info en alle support afdelingen.

Verantwoordelijkheden van de HR Adviseur zijn:  

Adviseren van management op gebied van alle HR-onderwerpen
Als HR Adviseur informeer en adviseer je leidinggevenden en medewerkers binnen jouw business units op het gebied van human resources. Je bent gesprekspartner bij individuele casuïstiek op het gebied van recruitment en loopbaan- en performance-issues. Je komt in een dynamische omgeving terecht waar geen dag hetzelfde is.

Vertalen van de organisatie-strategie naar concrete HR-plannen
Je zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering van de HR-processen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor opzetten en implementeren van projecten die tot doel hebben deze HR-processen te optimaliseren. Strategische denkkracht combineer je met operationele daadkracht.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden een fulltime functie van 36 uur, een goed salaris en een mooie pensioenvoorziening. Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving met veel professionals. Ons kantoor bevindt zich op een centraal gelegen toplocatie, boven Restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de HR Adviseur die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014