Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Digital Marketeer

Wil jij werken voor een snelgroeiend databedrijf, in een jong team waar een positieve vibe heerst? Ben jij geïnteresseerd in het verhogen van de online sales en het genereren van de meest kansrijke leads? En wil je werken met de beste tools in de markt? Dan is de functie Digital Marketeer bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een innovatief en succesvol databedrijf op een toplocatie in Amsterdam

Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van het Financieele Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een startup. Je komt te werken in een jong marketing team, de lijnen door het bedrijf zijn kort, we denken digitaal en oplossingsgericht. Zo spelen we in op onze klantbehoefte en bedienen wij zowel het MKB als de top van zakelijk Nederland. Voor jou persoonlijk zijn er ook veel kansen.

De marketing afdeling van Company.info heeft een ambitie: Dé B2B digital marketing & sales showcase van Nederland neerzetten, hierin speel jij als Digital Marketeer een essentiële rol. De showcase gaat over: Maximaal datagedreven werken, de slimste tools en technieken inzetten en de hoogste conversies realiseren in samenwerking met sales. Ook heeft Company.info sinds kort een nieuw merkverhaal, aan jou de taak om dit digitaal neer te zetten.

De verantwoordelijkheden van de Digital Marketeer

  • Hogere naamsbekendheid: Jij zorgt met overtuigende en inspirerende content dat de persona’s Tess (marketing), Rick (sales) en Wendy (finance) jouw online funnel binnen komen. Hierbij maak je slim gebruik van SEA, LinkedIn en natuurlijk de digitale media van zusterbedrijven Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Dit in samenwerking met onze online bureaus.
  • Maximale conversie van leads: Bedenk en ontwikkel de beste campagnes om proefabonnementen op ons online portaal te genereren en maak de slimste e-mail journeys in Salesforce Marketing Cloud om van deze ‘proevers’ betalende klanten te maken.
  • Van inzicht naar bewezen succes: Met jouw tools (GA 360 en Tableau) analyseer en evalueer je continue de resultaten van online marketing acties, help je collega’s met scherpe inzichten en leg je basis voor nieuwe campagnes.
  • Testen, testen en nog eens testen: De showcase van Nederland maken we alleen als we testen wat wel werkt en niet. Aan jou de taak om de slimste en nieuwste technieken in te zetten zoals in-product advertising, IP tracking en digital out-of-home. Jij krijgt de ruimte en het budget om hier het beste uit te halen en daarmee uit jezelf.

Goede redenen om te werken bij Company.info

  • Een ‘digital first’ bedrijf waar jij met innovatieve ideeën en toepassingen bijdraagt aan groei in Nederland en Europa.
  • Agile werken en gezellig team met professionals die naast werken ook genieten van een borrel op ons prachtige dakterras of een potje tafelvoetbal.
  • Een mooi kantoor gelegen in ‘The Cloud’ naast het Amstel Station, tussen bedrijven als Uber, Amazon en eBay.
  • Een aantrekkelijk salaris, met mooie bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een fijne en open cultuur waarin jij flexibiliteit krijgt in je werk en een mooi budget om het beste uit jezelf te halen.

Interesse?

Heb jij je eerste sporen verdiend in online marketing en wil je meegroeien met ons succesvolle databedrijf? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie.
Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015