Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Digital Campaign Manager

Ben jij een Digital Campaign Manager met ervaring en passie voor het vak? Heb jij ervaring met webanalytics, ad management systemen, SSP’s en/of DSP’s? Ben jij een “digital native” en behendig met HTML en Javascript? Dan is de functie Digital Campaign Manager bij de FD Mediagroep echt iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De verantwoordelijkheden van de Digital Campaign Manager: 

Coördineren van digitale advertenties en campagnes
Met Sales overleg je de mogelijkheden voor diverse digitale advertenties en campagnes. Deze plan je vervolgens in en verwerk je in ons systeem. Je maakt, indien van toepassing, afspraken met de leidinggevende over schaarsteplekken. Tevens onderzoek je alternatieven bij plaatsingsproblemen, creëert alternatieven en stemt deze af met je leidinggevende. Verder behandel je de inkomende orders, reserveringen en annuleringen.

Begeleiden van de klant tijdens het plaatsingsproces
Je informeert klanten over de aanlevering van het advertentiemateriaal en beantwoord vragen met betrekking tot het te produceren materiaal, de procedures en producten. Je bewaakt het proces van aanlevering en controleert of het aangeleverde materiaal voldoet aan de gestelde eisen. Je koppelt digitaal materiaal aan de order en boekt de gegevens in de daarvoor bestemde geautomatiseerde systemen. Jij bent secuur waardoor het materiaal tijdig wordt verwerkt, achterstanden worden gesignaleerd en lopende zaken transparant worden communiceert naar je leidinggevende.

Monitoren en optimaliseren lopende campagnes
Jij zoekt pro-actief oplossingen voor eventuele knelpunten/problemen en zorgt ervoor dat de campagne een maximaal rendement behaalt met als doel een tevreden klant.

Ontwikkelen technische oplossingen
Je ontwikkelt (op aanvraag) in afstemming met de IT-afdeling, nieuwe advertentie oplossingen voor de website, nieuwsbrief en apps. Daarnaast signaleer en constateer je technische gebreken en implementeert door de klant aangeleverde HTML en Javascript codes.

Programmatic
Het opzetten van programmatic deals, aanmaken van deal ID’s, het optimaliseren van de combinatie van regulier ingekochte- en programmatic campagnes en het maximaliseren van fillrate en omzet behoort tot jouw taken.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden flexibele werktijden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie. Je werkt in een dynamische omgeving met leuke professionals en hebt alle mogelijkheden om je online kennis en ervaring naar een professioneel niveau te tillen.

Interesse?

Herken jij jezelf in de Digital Campaign Manager die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014