Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Debiteurenbeheerder

 

Ben jij een enthousiaste en vlotte debiteurenbeheerder? Heb jij ervaring met debiteurenbeheer en ben jij administratief sterk? Sta jij je mannetje en ben jij niet bang om debiteuren te benaderen? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Debiteurenbeheerder

De afdeling Finance binnen FD Mediagroep bestaat uit een viertal teams; Grootboek, Back Office, Crediteuren en Debiteuren. In totaal bestaat het team uit 9 leden. Entiteiten waarvoor deze Finance afdeling werkt zijn; Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, WebServices, Pensioen Pro, Energeia en ESB.

De verantwoordelijkheden van de Debiteurenbeheerder zijn:

Begeleiden incassotraject
Als debiteurenbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het gehele incasso traject. Je bewaakt de openstaande posten en je incasseert deze vorderingen. Hiervoor onderhoud je nauw contact met zowel sales als klanten. Dit doe je zowel telefonisch als via de mail. Wij verwachten dat je per uur zo rond de 7 telefoontjes pleegt en deze goed administreert.

Administreren en controleren 
Jij bent verantwoordelijk voor het juist, volledig en tijdig vastleggen en verwerken van gegevens ten behoeven van de Debiteuren Administratie. Je zorgt dat alle gegevens up to date zijn en voert de wekelijkse incassoruns uit. Verder verzorg je voorbereidende werkzaamheden en periode controles en assisteer je bij werkzaamheden t.b.v. het grootboek (bijvoorbeeld balansverklaringen). Daarnaast is het jouw taak om, op verzoek van sales, de kredietwaardigheid van onze grote klanten te controleren. Je voert deze check uit door verschillende informatiebronnen te raadplegen en beoordeeld de gegevens.

Signaleren van ontwikkelingen in de betaalmarkt en het verbeteren van processen
De betaalmarkt veranderd in een rap tempo. Waar de acceptgiro 5 jaar geleden nog het betaalmedium was, is er nu nog een enkeling die via acceptgiro betaald. Jij bent een debiteurenbeheerder die trends in de markt signaleert en hierop in speelt. Daarnaast ben je constant bezig om de processen binnen ons team zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je toont initiatief en probeert jezelf en het team altijd up to date te houden.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een 36 urige werkweek, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Debiteurenbeheerder die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus
 Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s. 

Herinner mij later


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999