Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

(Junior) Broadcast Technicus BNR Nieuwsradio

 

Is deel uitmaken van een radiostation jouw passie? Denk jij in oplossingen? Heb jij de kennis van technische broadcastsystemen? Dan is de functie Broadcast Technicus bij BNR Nieuwsradio echt iets voor jou!

BNR is een ambitieuze nieuwsorganisatie gericht op ondernemende mensen

BNR Nieuwsradio en BNR.nl vormen dé nieuwszender en dé nieuwswebsite voor de denkers en doeners van Nederland. We bieden snel, kort en bondig nieuws maar ook verdieping en achtergrond op de momenten dat onze luisteraar en lezer daar behoefte aan heeft. Naast de big picture van het wereldnieuws heeft BNR vier inhoudelijke pijlers: economie, politiek, mobiliteit en innovatie. We maken niet zomaar nieuwsradio, maar staan wekelijks midden in de wereld en beleving van onze doelgroep door een groot aantal locatie-uitzendingen en een groeiend aantal podcasts.

(Junior) Broadcast Technicus BNR Nieuwsradio
Als Broadcast Technicus kom je te werken in een klein en dynamisch team. Naast het aanspreekpunt te zijn voor (grote) locatie uitzendingen die voorbereid moeten worden, zal je ook ingezet worden als Programma Technicus en dient als zodanig regelmatig mee te draaien in het techniekrooster.
 

De verantwoordelijkheden van de (Junior) Broadcast Technicus zijn:

Verrichten van technische broadcast werkzaamheden ten behoeve van de continuïteit en technische realisatie van radio-uitzendingen in de studio’s én op locatie
Jij signaleert en verhelpt storingen aan de essentiële hard- en softwaresystemen van BNR Nieuwsradio waarmee (semi) live-uitzendingen gerealiseerd worden. Samen met de support afdeling ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van essentiële (uitzend)systemen zoals; DHD en Lawo, Visual Radio, Audisi One radio-automatisering en codec management) en onze redactiesystemen. Je hebt interesse en kennis van geluidstechniek, digitale/analoge geluidsapparatuur en software waarmee audiomontages gemaakt worden. Enige radio ervaring en (beginnende) IT kennis is een pré gezien de vergaande integratie van audio en IT systemen.


Jouw kennis op het gebied van techniek, werkwijze, technisch documentatie en deze overdragen aan redactie, programmatechniek en IT
Jij helpt en bedenkt samen met de collega’s de optimale werkwijze, inrichting en inzet van technische middelen in de (mobiele) studio’s. Jij houdt de technische ontwikkelingen bij, schetst mogelijkheden voor BNR Nieuwsradio en bezit vaardigheden die benodigd zijn voor het live radioproces. Je bent in staat kennis over te dragen op freelancers en vaste collega’s. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor technische ondersteuning en bereid locatie uitzendingen voor. Ook zal je op regelmatige basis ingezet worden als Programma Technicus.

Ons aanbod voor jou
Je wordt onderdeel van een uitermate enthousiast, jong en ondernemend team van technici. We bieden een prettige, uitdagende werksfeer, waarin hard wordt gewerkt. We maken modern nieuws in een inspirerende omgeving! Er is veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij een marktconform salaris, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?
Herken jij jezelf in de (Junior) Broadcast Technicus die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel gerust naar 088 5678 378.
 

 


 

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Mail mij deze pagina

Je reageert op de vacature (Junior) Broadcast Technicus BNR Nieuwsradio.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

De gegevens worden 3 maanden na afloop van de sollicitieprocedure verwijderd.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.