Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager

 

Accountmanager
Heb jij sales ervaring op het vlak van (online) marketing, digital marketing, CRM of data? En wil jij je volledig focussen op new business, cross-selling en up-selling? Dan is de functie van Accountmanager binnen het Sales Marketing Intelligence team van Company.info echt iets voor jou!

Verantwoordelijkheden van de Accountmanager

  • Inventariseren van de behoeften van de klant en adviseren over de diensten van Company.info.
  • Meedenken met de klant. Hoe kan de klant beter en sneller nieuwe klanten binnenhalen met behulp van data?
  • Contact onderhouden met de klant. Zowel per telefoon, mail en door de klant te bezoeken onderhoud jij het contact met de klant.
  • Jouw doel: New business en cross-selling/up-selling bij bestaande klanten van Company.info! Op deze manier bouw jij jouw bestaande klantenportefeuille uit.
  • Up-to-date! Je bent op de hoogte wat er speelt bij jouw klanten en binnen de markt. Hier pas je jouw strategie op aan.

Wij bieden jou…

  • Een aantrekkelijk salaris met een mooie bonusregeling
  • Werken op een toplocatie met dakterras bij het Amstelstation
  • Auto en telefoon van de zaak
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Kom jij werken bij Company.info?
Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van Het Financieele Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een start-up. Wij zoeken een Accountmanager voor onze afdeling Sales Marketing Intelligence. Enige ervaring met online marketing is een pré. Interesse? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust naar 088 5678 378.


 

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Mail mij deze pagina

Je reageert op de vacature Accountmanager.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

De gegevens worden 3 maanden na afloop van de sollicitieprocedure verwijderd.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.