Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Werken bij Company.info

Hoe meer je weet over bedrijven, hoe beter. Simpel. Daarom doet Company.info er álles aan om alle beschikbare bedrijfsgegevens samen te brengen, te structureren en toegankelijk te maken. We transformeren data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven en haar bestuurders. Dat doen wij voor datagedreven professionals in compliance en commercie, die wij proactief informeren over groeikansen en bedrijfsrisico’s. Company.info helpt op die manier klanten innovatiever en succesvoller te zijn.

Van zolderkamer naar marktleider in datagedreven oplossingen

Company.info is in 1998 gestart op een zolderkamer. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot dé marktleider en partner in bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws. In 2012 werd Company.info onderdeel van FD Mediagroep, waar Webservices en Sizo door overnames aan zijn toegevoegd. Sindsdien werken wij dagelijks met een team van ruim 80 datadriven professionals aan de nieuwste ontwikkelingen.

Werken bij Company.info betekent werken bij:

  • Een ‘digital first’ bedrijf waar jij met innovatieve ideeën en toepassingen bijdraagt aan groei in Nederland en Europa.
  • Agile werken in een gezellig team met professionals die naast hard werken ook genieten van een borrel op ons prachtige dakterras of van een potje tafelvoetbal.
  • Een mooi kantoor gelegen in ‘The Cloud’ naast het Amstel Station, tussen grote internationale bedrijven zoals Uber, Amazon en eBay.
  • Een aantrekkelijk salaris, met mooie bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een fijne en open cultuur waarin jij flexibiliteit, verantwoordelijkheid en ontwikkelkansen krijgt om het beste uit jezelf te halen.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een data scientist, developer, digital marketeer of sales talent die de kracht van data goed begrijpt? Dan ben jij misschien wel onze ideale collega! Kom gerust langs voor een kop koffie. Wij maken graag kennis met je. Ook als we op dat moment geen passende vacature hebben.

Bekijk direct onze actuele vacatures.

WERKEN BIJ COMPANY.INFO OF BIJ ÈÈN VAN ONZE ANDERE MERKEN

Onze merken