Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Parttime Accountmanager Binnendienst (16 uur p/w)

Ben jij doortastend en beschik je over winnaarsmentaliteit? Heb je ervaring als accountmanager of commercieel medewerker bij een mediabedrijf of dienstverlener? En ben je op zoek naar een flexibele bijbaan (naast je studie) waar plezier belangrijk is? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Parttime Accountmanager Binnendienst (16 uur per week)

De afdeling Contentsales Grootzakelijk binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van toegang tot onze redactionele uitgaven (FD, PensioenPro, ESB en Energeia), zowel in print als digitaal. Binnen deze afdeling is Telesales verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplage-doelstellingen door telefonisch te verkopen aan onze grootzakelijke klanten en prospects. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de Accountmanager Binnendienst, die samenwerkt met 3 Key Accountmanagers en onze eigen sales support afdeling.

De verantwoordelijkheden van de Parttime Accountmanager Binnendienst zijn:

Telefonische verkoop van toegang tot onze uitgaven (bijv. abonnementen). Je hebt het in je om (B2B) klanten met enthousiasme te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en lef gaat dit je gemakkelijk af. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de nieuwe klanten weet binnen te halen of te upsellen aan bestaande klanten.

Voorbereiding gesprekken
Je werkt sectorgewijze, wat betekent dat je gedurende een aantal weken een specifieke sector bewerkt. Voordat je daaraan begint zorg je ervoor dat je weet wat er speelt in die sector en kun je onder woorden brengen wat de toegevoegde waarde van onze uitgaven voor die klantengroep is. Je haalt deze informatie actief bij je directe collega’s, aangevuld met informatie die je bijvoorbeeld op internet vindt.
Vervolgens benader je deze prospects telefonisch vanaf een vastgestelde lijst. Hiernaast neem je inkomende telefoongesprekken aan en geef je informatie over producten.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden jou een zeer flexibele parttime functie voor gemiddeld 16 uur per week, je uren zijn flexibel in te plannen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en een leuk team om mee samen te werken. Ons kantoor is gevestigd op een zeer goed te bereiken toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999