Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Commerciële binnendienst medewerker (Telesales)

 

Ben jij doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Heb jij ruime ervaring als Commerciële medewerker binnendienst (Telesales) bij een mediabedrijf? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes en plezier belangrijk is? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

De FD Mediagroep (FDMG) is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief mediabedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro, Company.info en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Commerciële binnendienst medewerker (Telesales)

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de commerciële binnendienst medewerker verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplage-doelstellingen door zelf telefonisch te verkopen aan onze zakelijke klanten en prospecten, maar ook door het team te motiveren de hoogst mogelijke resultaten te behalen.

De verantwoordelijkheden van de Commerciële binnendienst medewerker (Telesales) zijn:

Telefonische verkoop van advertentieruimte print, radio en digitaal
Je hebt het in je om (B2B) klanten met enthousiasme te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en lef gaat dit je gemakkelijk af. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de advertentiesales weet binnen te halen of te upsellen. Door onze primaire arbeidsvoorwaarden en riante bonusregeling kan je goed verdienen. 

In kaart brengen van prospects en het uitvoeren van je verkoopplan
Je brengt de behoefte/potentie van prospects in kaart ter voorbereiding op het verkoopgesprek. Jij benadert deze prospects telefonisch vanaf een vastgestelde lijst. Hiernaast neem je alle inkomende telefoongesprekken aan en geeft informatie over producten. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Ons aanbod aan jou
Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een leuk team en kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Commerciële binnendienst medewerker (Telesales) die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999