Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Business Analist

Ben jij de schakel tussen de business en ons digitaal team? En heb jij ervaring binnen een online of e-commerce omgeving? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk databedrijf

Je gaat werken bij de FD Mediagroep, uitgever van onder andere de meest toonaangevende bron voor ondernemend Nederland, Het Financieele Dagblad. Andere titels waarvoor je licentie gaat verkopen aan prospects en bestaande klanten zijn Energeia, Fondsnieuws, Pensioen Pro en ESB. Onmisbare nieuwsbronnen voor zakelijke professionals, onder andere in de financiële dienstverlening, accountany, advocatuur, energiesector en bij de overheid. Met onze content helpen wij professionals om succesvoller zaken te doen.

De verantwoordelijkheden van de Business Analist:

Als Business Analist begeleid je de afdelingen bij het formuleren van hun wensen met betrekking tot producten en processen die moeten leiden tot implementatie van IT systemen en applicaties. Jij helpt het echte probleem boven water te krijgen. De eisen en wensen leg jij vervolgens vast in user stories. Dit doe jij uiteraard in samenwerking met de testers. Verder werk je nauw samen met online marketeers, online uitgevers, data analisten, product owners, software ontwikkelaars en applicatie support engineers. Ook werk je veel in scrumteams. Jij coördineert het proces van ontwikkeling tot implementatie. 

Dankzij jou eindigt een wild idee in een gestructureerde oplossing in systemen. Jij bent de technische expert die de wensen van de business vertaalt en plaatst in de gehele context van strategie, producten, processen en systemen. Luisteren, analyseren en overzicht houden zijn hierin erg belangrijk.

Ons aanbod voor jou 

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse? 

Ben jij de business analist die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999