Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Werken bij BNR nieuwsradio

Werken bij BNR Nieuwsradio betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch en nieuwsgierig team dat altijd voorop loopt, zowel op FM als digitaal. Denk bij dat laatste aan de opmars van podcasts en de ontwikkeling van Smartradio.

Of het nu op de FM is of online, op elk kanaal zorgt de redactie voor journalistieke inhoud, spannende debatten en duiding bij actuele thema’s en trends. Wanneer je werkt bij BNR zorg je ervoor dat de luisteraar in de ochtend en in de avond de juiste bagage meekrijgt in zijn of haar professionele en persoonlijke leven. We richten ons met de programma’s specifiek op beslissers in het bedrijfsleven en de politiek. Je werkt in de dagelijkse programma’s nauw samen met interessante en spraakmakende presentatoren met jarenlange ervaring. Ook zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen BNR.

Naast de dagelijkse programma’s organiseert BNR elk jaar de Dutch Podcast Awards. Een event waar juryprijzen worden uitgereikt aan de makers van de meest bijzondere en opvallende podcastproducties. In de Mobilityweek en met Spitsbrekers is BNR als autozender zichtbaar in de tijd van het jaar dat we met z’n allen in de file vast komen te staan. Op die momenten komen we zelf met creatieve oplossingen om dit probleem aan te pakken. Oplossingsgericht en toekomstgericht denken vind je trouwens terug bij alle BNR medewerkers. Bij onze eigen technici maar ook bij de eindredacteuren en presentatoren. We zitten op een prachtige locatie, qua zichtbaarheid en bereikbaarheid. Vanaf de straat zie je de redactie aan het werk en heb je direct zicht op de studio waar Live wordt uitgezonden.

BNR is onderdeel van de FD Mediagroep. We werken inhoudelijk nauw samen met de andere merken als Het Financieele Dagblad. Zo maken we samen met het FD de dagelijkse nieuwspodcast ‘Newsroom’.

BNR

WERKEN BIJ BNR nieuwsradio OF BIJ ÈÈN VAN ONZE ANDERE MERKEN

Onze merken