Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Werken bij BNR nieuwsradio

BNR Nieuwsradio maakt nieuws voor nieuwsgierige mensen die verder kijken en luisteren. Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak. BNR Nieuwsradio weet de beslissers in politiek en het bedrijfsleven op een unieke manier te bereiken. Werken bij BNR betekent werken in een enthousiast en nieuwsgierig team dat altijd voorop loopt. Daarnaast ben je onderdeel van het team van de FD Mediagroep en werk je nauw samen met de andere merken.

FD Mediagroep

Word onderdeel van het team en maak kennis met onze unieke positie in het medialandschap en een cultuur die wordt gekenmerkt door ondernemerschap. De platte structuur en korte lijnen binnen én tussen de verschillende merken scheppen de ruimte om ideeën te delen en kansen te pakken. Bij FD Mediagroep werken mensen die het verschil willen maken en voorop willen lopen in de maatschappij. Mensen die willen werken in een energieke organisatie met een hoog ambitie- en kennisniveau en mensen die samen willen werken aan succes. Kom jij ons team versterken?

BNR

BNR wint ‘Meest innovatieve bedrijf’ bij Tim Awards’

BNR wint award

De TIM-awards werden uitgereikt tijdens de CIO Dinnershow, een jaarlijks evenement voor CIO's (chief information officers) dat gehouden wordt als afsluiter van de Business Innovation Summit. Andere categorieën waarin prijzen werden uitgereikt waren de meest innovatieve Leader, Vendor, Ecosystem en New Kid. De awards zijn een initiatief van ICT Media, met als doel het belonen en stimuleren van innovatieve projecten bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT.

Bekijk de volledige artikel hier

Onze merken