Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Relatiebeheer

 

Ben jij een netwerker die een uitdaging ziet in het versterken en uitbreiden van jouw relatie? Ben jij goed in lange termijn relatiemanagement en sales? Krijg jij een kick van het realiseren van uitdagende commerciële doelen? Dan is de functie Accountmanager Relatiebeheer bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk databedrijf

Company.info is onderdeel van de FD Mediagroep en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij geven van alle organisaties in Nederland kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws. Wij leveren de data- tools voor elke zakelijke professional die sterke zakenrelaties en meer business wilt. Onze data is direct toepasbaar: online in een portal, via een webservice direct in elk systeem en als losse datalevering. Zo helpen wij professionals om succesvoller zaken te doen.

Voor ons Relatiemanagement team van jonge professionals, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Relatiebeheer. Dit team bestaat uit 6 Accountmanagers en een collega van Sales Support.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Relatiebeheer zijn: 

Beheren van je eigen klantenportefeuille

Jij bent een Relatiemanager die uitstekend met de klant kan meedenken hoe zij hun zakelijke doelen nog beter kunnen realiseren met de juiste data en bedrijfsinformatie. Je inventariseert de behoefte van jouw klant als het gaat om datagebruik en adviseert over de verschillende datadiensten van Company.info. Verder onderhoud jij het contact met jouw klanten zodat je je relaties optimaal managet. Dit doe je gedeeltelijk per telefoon en per e-mail, maar bovenal door klanten te bezoeken. Hiernaast bouw je middels cross-selling en up-selling de sales bij jouw bestaande klantenportefeuille uit. Je stelt zelf je offertes op en licht deze toe aan de klant. Verder registreer je alle belangrijke klantinformatie in ons CRM systeem zodat je altijd de juiste informatie bij de hand hebt.

Geven van presentaties en trainingen

Na een mooie inwerkperiode ben je in staat jouw klanten te voorzien van demopresentaties en producttrainingen. Deze presentaties en trainingen kunnen op locatie bij de klant plaatsvinden of online. Je laat in een presentatie zien hoe Company.info werkt of je presenteert een nieuw product bij jouw relaties.

Signaleren van marktontwikkelingen

Je bent goed op de hoogte van wat er speelt, zowel binnen jouw klantenportfolio als in de markt. Je signaleert ontwikkelingen en past hier jouw strategie ook op aan. Hierdoor ben jij een volwaardige gesprekspartner voor zakelijk Nederland.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden een fulltime baan, een aantrekkelijk salaris, mooie bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor in het prachtige nieuwe kantoorpand Spaces (nabij het Amstelstation). Je werkt in een dynamische omgeving met leuke, jonge professionals en hebt alle mogelijkheden om je sales kennis en ervaring naar een professioneel niveau te tillen.

Interesse?

Heb jij affiniteit met data, technologie en API’s en herken jij jezelf in de Accountmanager Relatiebeheer die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015

 

"Bij de FD Mediagroep werken is leuk!"

Yvette Ruts-Wolters
Yvette Ruts-Wolters
Marketing manager Company.info en Webservices.nl
In dienst sinds 2015