Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Account Manager New Business

Ben jij een accountmanager die gelooft in de kracht van data? En ben jij een uitblinker in het genereren van new business? Heb jij ervaring in de verkoop van Data, Technologie en API’s? Dan is de functie Accountmanager New Business bij Company.info & Webservices.nl echt iets voor jou! 

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk databedrijf

Company.info en Webservices.nl zijn onderdeel van de FD Mediagroep en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij geven van alle organisaties in Nederland kwalitatieve, actuele en diepgaande bedrijfsinformatie en het laatste bedrijfsnieuws. De tool voor elke zakelijke professional, die sterke zakenrelaties en meer business wil.  Direct toepasbaar: online portal, via een webservice direct in elk systeem en als losse datalevering. Zo helpen wij professionals om succesvoller zaken te doen.  
 
Voor ons New Business team van jonge professionals zijn wij op zoek naar een Accountmanager New Business. Dit team bestaat uit 6 Accountmanagers New Business en een collega van Sales Support. 

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager New Business: 

Genereren van new business  
Op basis van consultative selling adviseer jij de top van ondernemend Nederland hoe zij hun zakelijke doelen nog beter kunnen realiseren met de juiste bedrijfsinformatie, data en nieuws. Je bent commercieel verantwoordelijk voor (nieuwe) potentiële klanten en je spreekt voornamelijk met commercieel directeuren en beslissers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Door jouw van nature ondernemende, energieke en nieuwsgierige karakter weet jij feilloos de behoefte van de klant bloot te leggen en deze te vertalen naar concrete data-gedreven oplossingen. Ieder klantgesprek is voor jou een uitdaging, maar met jouw overtuiging en gedrevenheid weet jij new business te genereren. 

Administratie en registratie 
Je stelt zelf je offertes op en licht deze toe aan de klant. Verder registreer je alle belangrijke klantinformatie in ons CRM systeem zodat je altijd de juiste informatie bij de hand hebt.  
  
Geven van presentaties en trainingen 
Je laat in een online presentatie zien hoe Company.info/Webservices werkt of je presenteert ons product bij een van jouw relaties. Na een mooie inwerkperiode ben jij in staat jouw potentiele klanten te voorzien van trainingen. Deze trainingen kunnen op locatie bij de klant plaatsvinden of online.  
 
Signaleren van marktontwikkelingen  
Je bent goed op de hoogte van wat er speelt, zowel binnen jouw klantenportfolio als in de markt. Je signaleert ontwikkelingen en past hier jouw strategie ook op aan. Hierdoor ben jij een volwaardige gesprekspartner voor zakelijk Nederland. 

Ons aanbod voor jou 

Wij bieden een fulltime baan, een aantrekkelijk salaris, mooie bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie (boven restaurant Dauphine bij het Amstelstation). Je werkt in een dynamische omgeving met leuke, jonge professionals en hebt alle mogelijkheden om je sales kennis en ervaring naar een professioneel niveau te tillen.  

Interesse? 

Heb jij affiniteit met data en nieuws/content en herken jij jezelf in de Accountmanager New Business die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378. 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina

"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015

 

"Bij de FD Mediagroep werken is leuk!"

Yvette Ruts-Wolters
Yvette Ruts-Wolters
Marketing manager Company.info en Webservices.nl
In dienst sinds 2015