Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager New Business

Wil jij werken voor een snelgroeiend databedrijf? Ben jij geïnteresseerd in verkoopgesprekken tot op het hoogste niveau en houd je van uitdagingen? Dan is de functie Accountmanager New Business bij Company.info echt iets voor jou!

Werken bij een innovatief, ondernemend en succesvol databedrijf

Company.info is onderdeel van FD Mediagroep (bekend van het Financieel Dagblad en BNR) en marktleider in bedrijfsinformatie. Wij bestaan al 20 jaar, maar acteren en groeien als een startup. Onze mensen zijn jong, de lijnen door het bedrijf zijn kort, we denken digitaal en oplossingsgericht. Zo spelen we in op onze klantbehoefte en bedienen wij de top van zakelijk Nederland.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager New Business

Binnenhalen van nieuwe klanten
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten. Van leads genereren tot het ontvangen van de opdracht. Je bent een doorzetter die het leuk vindt om deuren te openen en af te spreken met potentiële klanten. Je bent leergierig, hebt een winnaarsmentaliteit en houdt van doorpakken. Als geen ander weet je de klantbehoefte in kaart te brengen en daarop in te spelen.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden een leuke, uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris, leaseauto en erg goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een mooi opleidingstraject, zodat jij je blijft ontwikkelen. Je werkt in een tech-omgeving met leuke, ambitieuze professionals maar uiteraard drinken we ook regelmatig een borrel op ons prachtige dakterras. Ons kantoor is namelijk gevestigd in ‘The Cloud’ aan de Amstel in Amsterdam.

Interesse?

Wil je meegroeien met ons succesvolle databedrijf en herken jij jezelf in de functie Accountmanager New Business? Wacht dan niet langer en reageer direct met jouw CV en motivatie.
Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Ik zie mijn baan dan ook niet als werk, maar als onderdeel van mijn leven."

henk
Henk-Jaap Sanders
Commercieel manager bij Company.info
In dienst sinds 2015