Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Mediabureaus

Heb jij een sterk netwerk binnen de markt van de mediabureaus en hoeven wij jou over bijvoorbeeld digital media niets meer uit te leggen? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes, plezier maar vooral netwerken vooropstaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Accountmanager Mediabureaus verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplagedoelstellingen en het onderhouden van relaties met mediabureaus.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Mediabureaus:

Accountmanagement
Verkopen van de advertentieruimte voor Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio (zowel off- als online) is je core business. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken en verkopen van cross mediale campagnes voor adverteerders in meerdere branches. Naast het proactief verkopen van print en online heb jij ruime ervaring in de verkoop van radiocampagnes. Je adviseert je relaties bij de mediabureaus over cross mediale advertentiemogelijkheden waarbij zo optimaal mogelijk rekening wordt gehouden met de media- en marketing en communicatiedoelstellingen van hun adverteerders. Je bent het eerste aanspreekpunt, werkt zelfstandig op de jouw aangewezen mediabureaus en ontwikkelt daarnaast new business proposities die aansluiten op onze dienstverlening.

Verkoopplanning en realisatie
Als Accountmanager Mediabureaus verzamel, bewerk en beoordeel je marktgegevens en externe ontwikkelingen. Je genereert ideeën voor promotionele activiteiten en doet voorstellen met betrekking tot het (anders) benaderen van nieuwe doelgroepen.

Netwerken
Je hebt een omvangrijk relatienetwerk in de wereld van de mediabureaus, je onderhoudt dit netwerk actief en bouwt dit verder uit met als doel nieuwe verkoopmogelijkheden te signaleren. Jij zorgt ervoor dat je kennis altijd op peil is zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor je relaties. Het vermogen om new business te genereren is voor jou een essentieel onderdeel van je functie. Verder ben je ambitieus en altijd op zoek naar manieren om te ontwikkelen, binnen je functie of binnen het team. Deze ambitie maakt jou een inspiratiebron voor je collega accountmanagers.

Vastleggen van alles klantcontacten en gemaakt afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat je relaties de service kan bieden op het niveau dat zij van FD Mediagroep verwachten.

Ons aanbod aan jou
Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris met bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Herken jij jezelf in de Accountmanager Mediabureaus die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

Notitie voor bureaus:

Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999