Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Mediabureaus

Heb jij een sterk netwerk binnen de markt van de mediabureaus en hoeven wij jou over digital media en branded content niets meer uit te leggen? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes, plezier en netwerken voorop staat is? Dan zijn wij bij FD Mediagroep opzoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. FD Mediagroep is een baken voor beslissers; onafhankelijk, relevant en toonaangevend.

Accountmanager Mediabureaus
De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Voor ons mediabureau team, bestaande uit 6 personen, zoeken wij een nieuwe collega om het team te versterken.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Mediabureaus:

Accountmanagement
Je dagelijkse verantwoordelijkheid is het verkopen van cross mediale advertentieruimte voor het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio, zowel offline als online. Je draagt zelfstandig de verantwoordelijkheid voor een aantal mediabureaus en bewerkt de hele DMU van mediaplanner tot content strateeg. Je identificeert kansen waarbij rekening wordt gehouden met de media-, marketing- en communicatiedoelstellingen van hun adverteerders.

Verkoopplanning en realisatie
Omzet verantwoordelijk met een focus op het verder ontwikkelen van branded content en digitale oplossingen. Je verzamelt, bewerkt en beoordeelt marktgegevens en externe ontwikkelingen. Je genereert ideeën voor promotionele activiteiten en doet voorstellen met betrekking tot het (anders) benaderen van nieuwe doelgroepen. Je werkt goed samen met interne collega’s en ontwikkelt daarnaast op creatieve wijze new business proposities.

Netwerken en initiatief
Je weet hoe een mediabureau is georganiseerd en hebt al een relatienetwerk, je onderhoudt dit netwerk actief en bouwt dit verder uit met als doel nieuwe verkoopmogelijkheden te signaleren. Jij zorgt ervoor dat je kennis altijd op peil is zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor je relaties. Je bent in staat om vraagstukken vanuit het bureau door te vertalen naar een concrete debriefing voor de interne organisatie. Het vermogen om new business te genereren is voor jou een essentieel onderdeel van je functie. Verder ben je ambitieus en altijd op zoek naar manieren om te ontwikkelen, binnen je functie en binnen het team. Deze ambitie maakt jou een inspiratiebron voor je collega accountmanagers.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een fulltime positie (36 uur), een aantrekkelijk salaris met bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de ervaren Accountmanager Mediabureaus die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014