Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Inside Sales

Ben jij doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Heb jij ervaring als accountmanager binnendienst bij een mediabedrijf? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk databedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/ Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB en Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Accountmanager Inside Sales
De afdeling inside sales content binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van contentlicenties en abonnementen voor de merken Het Financieele Dagblad, Energeia, Pensioen Pro, ESB en Fondsnieuws. Binnen deze afdeling is de accountmanager inside sales , samen met zijn collega's van het inside salesteam, verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen door zelf telefonisch te verkopen aan onze zakelijke klanten en prospects.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Inside Sales: 

Telefonische verkoop van abonnementen en contentlicenties aan bedrijven  
Je hebt het in je om klanten met enthousiasme te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en lef gaat je dit gemakkelijk af. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de sales van onze producten weet te realiseren. Ook bouw je een relatie op met klanten omdat je gedurende het jaar contact met ze onderhoudt, onder andere om de contracten aan het eind van het jaar te verlengen en uit te bouwen.

In kaart brengen van prospects en het opstellen van een verkoopplan
Je stelt samen met je team lead sales targets op, bewaakt deze en je rapporteert hierover aan jouw manager. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille en voor het binnenhalen van omzet uit leadlijsten. Door jouw kennis en ervaring denk je mee aan groeistrategieën en klantbehoud. Je ontwikkelt samen met je collega's, de teamlead en de marketingmanager BtoB de sales- en brancheplannen om lead generatie te vergroten.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht. Waar nodig bevestig je de met de klant gemaakte afspraken in een orderevestiging/overeenkomst.

Ons aanbod voor jou 

Wij bieden jou een fulltime dienstverband (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een riante bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse? 

Ben jij de Accountmanager inside sales die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999