Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Digital Advertising

Ben jij een accountmanager binnen de digitale media? Is programmatic advertising een duidelijk verhaal voor je? Heb jij ervaring met corporate advertisers? Durf jij je tanden te zetten in het uitbouwen van deze functie? Dan is de functie Accountmanager Digital Advertising bij de FD Mediagroep echt iets voor jou.

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info/Webservices, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Accountmanager Digital Advertising

Als Accountmanager Digital Advertising ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbouwen van FD Mediagroep's programmatic buyer relaties, agencies, trading desks en de adverteerders.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Digital Advertising:

Uitbreiden en behouden van de bestaande klantrelaties
Jouw taak is om de huidige online marktpropositie verder te ontwikkelen door het uitbreiden en toevoegen van de mogelijkheden zoals data, video, nieuwe formatten of technieken. Je dient de bestaande klanten te behouden en upsell te realiseren door te adviseren op het gebied van programmatic buying, data en digital advertising. Je zult projecten opzetten en managen. Je brengt alle mediabureaus en hun adverteerders in kaart zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de digitale markt. Daarnaast werk nauw samen met jouw collega accountmanagers om de online verkoopdoelstellingen te behalen.

Aantrekken van nieuwe klanten
Als Accountmanager Digital Advertising heb je goede kennis van de Nederlandse digital advertising markt, je hebt een track record in programmatic advertising, kent de belangrijke spelers in deze markt en weet een relatie op basis van vertrouwen en expertise om te zetten in maximale spend van campagne budgetten. Je maakt gebruik van consultative selling, hierdoor ben jij een gesprekspartner op niveau bij Tradingdesks en Online Marketing bureaus.

Het maken van performance rapportages en analyses
Je vindt het leuk om data, trends en campagneresultaten te analyseren. Deze resultaten gebruik je om nieuwe strategieën te creëren en om te zetten in duidelijke marktproposities die je ook zelf in de markt zet. Tevens kan je goed relaties beheren en zelfstandig meetings inboeken.

Ons aanbod aan jou

Wij bieden flexibele werktijden, een aantrekkelijk salaris, mooie bonusregeling, lease-auto, een uitstekende pensioenvoorziening en een kantoor op een toplocatie. Je werkt in een dynamische omgeving met leuke, jonge professionals en hebt alle mogelijkheden om je online kennis en ervaring naar een professioneel niveau te tillen.

Interesse?

Herken jij jezelf in de Accountmanager Digital Advertising die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina


"Wij zijn nieuwsjagers met een voorliefde voor cijfers en inhoud."

ilse
Ilse Zeemeijer
Redacteur ‘innovatie’ bij het FD Mediagroep
In dienst sinds 2013

 

"De FD Mediagroep heeft een informele werksfeer en een heel platte organisatie"

Jeroen Snoeij
Jeroen Snoeij
Lead developer bij FD Mediagroep
In dienst sinds 2014

 

"De laatste jaren is de FD Mediagroep sterk aan het uitbreiden"

Lydian de Kruiff
Lydian de Kruiff
Concept developer bij FD Mediagroep/BNR Networks
In dienst sinds 2005

 

"Voor goede ideeën is er altijd ruimte, ongeacht leeftijd en aantal vlieguren van redacteuren."

Pieter Couwenbergh
Pieter Couwenbergh
Algemeen verslaggever bij FD Mediagroep
In dienst sinds 1999