Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Crossmedia

Beschik jij over een netwerk in de mediasales? Heb jij ervaring in één van de mediumtypen: print, online of radio? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen en Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Crossmedia: 

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en online voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Voor het direct sales team, bestaande uit 10 personen, zoeken wij een nieuwe collega om het team te versterken. Als Account Manager Crossmedia ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen in een of meerdere branches.

Accountmanagement en New Business genereren
Je adviseert de top van ondernemend Nederland hoe zij hun zakelijke doelen kunnen bereiken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en verkopen van cross mediale campagnes. Je adviseert je relaties over de mogelijkheden die we als FD Mediagroep bieden, rekening houdend met de media, marketing en communicatiedoelstellingen.

Verkoopplanning en realisatie
Je bent omzetverantwoordelijk voor één of meerdere branches. Je verzamelt, bewerkt en beoordeelt marktgegevens en externe ontwikkelingen. Je genereert ideeën voor promotionele activiteiten en doet voorstellen met betrekking tot het (anders) benaderen van nieuwe doelgroepen. Je werkt goed samen met interne collega’s en ontwikkelt daarnaast op creatieve wijze new business proposities.

Netwerken
Je hebt een netwerk in de mediasales, onderhoudt dit netwerk actief en bouwt dit verder uit met als doel nieuwe verkoopmogelijkheden te signaleren. Jij zorgt ervoor dat je kennis altijd op peil is, zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor je relaties. Het vermogen om new business te genereren is voor jou een essentieel onderdeel van je functie. Verder ben je ambitieus en altijd op zoek naar manieren om te ontwikkelen; binnen je functie of binnen het team. Deze ambitie maakt jou een inspiratiebron voor je collega accountmanagers.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, mooie bonusregeling, lease-auto, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Accountmanager Crossmedia die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014