Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Commerciële Binnendienst

Ben jij doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Heb jij ervaring als accountmanager binnendienst bij een mediabedrijf? Dan zijn wij bij FD Mediagroep opzoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Accountmanager commerciële binnendienst
De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de accountmanager commerciële binnendienst, samen met zijn collega's van het Telesales team, verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen door zelf telefonisch te verkopen aan onze zakelijke klanten en prospecten.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager commerciële binnendienst:

Telefonische verkoop van advertentieruimte print, radio en digitaal
Je hebt het in je om klanten met enthousiasme te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en lef gaat je dit gemakkelijk af. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de advertentiesales weet te realiseren. Ook bouw je een relatie op met klanten omdat je gedurende het jaar contact met ze onderhoudt qua planning, evaluatie, nieuwe campagnes etc.

In kaart brengen van prospects en het opstellen van een verkoopplan
Je stelt samen met de salesmanager sales targets op, bewaakt deze en je rapporteert hierover aan dezelfde salesmanager. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille. Door jouw kennis en ervaring denk je mee over groeistrategieën en klantbehoud. Je ontwikkelt samen met je collega's en de salesmanager de sales- en brancheplannen om lead generatie te vergroten.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een fulltime dienstverband (36 uur), een aantrekkelijk salaris, een riante bonusregeling, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, leuk team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Accountmanager commerciële binnendienst die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV! 

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014