Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Accountmanager Binnendienst

Ben jij doortastend en beschik jij over winnaarsmentaliteit? Heb jij ruime ervaring als Accountmanager Binnendienst bij een mediabedrijf? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes en plezier belangrijk is? Weet jij altijd het maximale resultaat te behalen? Dan zijn wij bij FD Mediagroep op zoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en leuk mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB en Pensioen Pro zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio.

De verantwoordelijkheden van de Accountmanager Crossmedia: 

Telefonische verkoop van advertentieruimte print, radio en digitaal
Je hebt het in je om (B2B) klanten met enthousiasme te benaderen (cold-calling). Door je klantgerichtheid, assertiviteit en lef gaat dit je gemakkelijk af. Je hebt een adviserende rol richting de klant. Je gaat ondernemend te werk en bent overtuigend waardoor je de advertentiesales weet binnen te halen of te upsellen.

In kaart brengen van prospects en het uitvoeren van je verkoopplan
Je brengt de behoefte/potentie van prospects in kaart ter voorbereiding op het verkoopgesprek. Jij benadert deze prospects telefonisch vanaf een vastgestelde lijst. Hiernaast neem je alle inkomende telefoongesprekken aan en geeft informatie over producten. Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je eigen portefeuille.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken met de klanten en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat de klant de service krijgt die van FD Mediagroep wordt verwacht.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris, mooie bonusregeling, volop ontwikkelingsmogelijkheden en een gedreven sales team. Jouw toekomstige kantoor bevindt zich op een centraal gelegen toplocatie, boven Restaurant Dauphine bij het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Accountmanager Binnendienst die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Wendy Bruul, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

 

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

Herinner mij later


"Wat ik waardeer aan het FD is dat de redactie altijd inzet op kwaliteit"

Thomas de Heide
Thomas de Heide
Journalist bij het FD 
In dienst sinds 2014