Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Krijg jij energie van het bouwen van de recruitmentfunctie in de organisatie? Vind en bind jij de juiste kandidaten? En weet jij het werkgeversmerk op een innovatieve manier te laden? Dan is deze functie bij FD Mediagroep echt iets voor jou!

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief informatiebedrijf in het financieel economisch domein. Wij bieden ondernemers, bestuurders en beslissers toegang tot actuele, onafhankelijke en relevante informatie en het bijbehorende netwerk.

De afdeling HR is actief betrokken bij de constante ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers. Ter versterking van het HR-team zoeken wij een Corporate Recruiter (32-36 uur). Als Recruiter bouw jij mee aan het werkgeversmerk van FDMG in het algemeen en van de onderliggende bedrijven in het bijzonder (Het Financieele Dagblad, FD Business, BNR Nieuwsradio en Company.Info), je versterkt de wervingskracht van onze organisatie en optimaliseert ons recruitmentproces. Je weet op die manier nieuwe doelgroepen te bereiken en binnen te halen. Door medewerkers met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en expertises aan FDMG te verbinden, draag je bij aan de versterking van onze organisatie.

De functie van Corporate Recruiter is nieuw binnen het HR-team van FDMG. Je krijgt veel ruimte jouw expertise in te zetten, de functie zélf vorm te geven en innovatieve methodes te implementeren. Je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden, doortastende gesprekstechnieken en weet hoe je het recruitmentproces op een gestructureerde manier kunt verbeteren. Je bent zelfstandig, ondernemend en een echte netwerker. Je hebt oog voor talent en diversiteit en je weet de sollicitant te enthousiasmeren voor de missie, visie en ambities van FDMG. Daarnaast vertrouwt de organisatie op jouw expertise en leid je ook hen vlekkeloos door het sollicitatieproces.

Wat ga je doen?

 • Je stelt wervingsplannen op om de juiste professionals te vinden (vast en freelance), gebruikmakend van diverse manieren van sourcing en social media. Daarbij werk je intensief samen met de business om behoefte en gezochte profielen scherp te krijgen.
 • Je zorgt voor aansprekende, wervende vacatureteksten en voor een altijd actuele vacaturesite.
 • Je begeleidt kandidaten door het sollicitatieproces en voert daarbij selectie- en arbeidsvoorwaardengesprekken, regelt de indiensttreding en zorgt voor een zorgeloze onboarding. Jij houdt de volledige regie op het recruitmentproces en de bijbehorende administratie.
 • Je ontwikkelt een vernieuwende arbeidsmarktcampagne onderscheidend voor de verschillende merken en rolt deze uit. Je optimaliseert de selectie- en werkprocessen door gebruikmaking van nieuwe tools en methodieken. Daarnaast benader én bind je strategische doelgroepen, zodat de pijplijn van interessante kandidaten voortdurend gevuld is.
 • Je coördineert de benodigde inzet van werving- en selectiebureaus, uitzendorganisaties, freelancers en stagiairs.
 • Je beleeft extra veel plezier aan het werven en selecteren van professionals op het gebied van technologie, data en IT, want met de verdere digitalisering binnen onze verschillende merken is dat een doelgroep waar veel focus op ligt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent enthousiast en goed in je vak.
 • Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus, hebt een gezond relativeringsvermogen en vindt het leuk om samen met het compacte HR-team te bouwen aan de organisatie.
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig en bent zowel naar de organisatie als naar kandidaten helder in je communicatie.
 • Je hebt recente en ruime ervaring als (corporate) Recruiter.
 • Je weet de verschillende wervingskanalen effectief in te richten en in te zetten.
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe searchtools en technieken en deelt deze proactief met je collega’s.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieus, professioneel en betrokken team waarin samenwerking en lol met elkaar hoog in het vaandel staan.

Interesse?

Reageer vóór 29 november 2019 met jouw CV en motivatie. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Machteld Vink, HR Directeur, via .

Direct solliciteren met CV!

 

Notitie voor bureaus:
Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina

Beschik jij over een netwerk in de mediasales? Heb jij ruime ervaring in radio sales? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes en plezier voorop staat is? Dan zijn wij bij FD Mediagroep opzoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en inspirerend mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Senior Accountmanager Cross Media

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Senior Accountmanager Cross Media verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplagedoelstellingen.

De verantwoordelijkheden van de Senior Accountmanager Cross Media:

Accountmanagement
Verkopen van de advertentieruimte voor het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio (zowel off- als online) is je core business. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en verkopen van cross mediale campagnes in meerdere branches. Naast het verkopen van print en online heb jij ruime ervaring in de verkoop van radiocampagnes. Je adviseert je relaties over cross mediale advertentiemogelijkheden waarbij zo optimaal mogelijk rekening wordt gehouden met de media- en marketing en communicatiedoelstellingen van onze adverteerders. Je werkt zelfstandig op jouw aangewezen accounts en ontwikkelt daarnaast new business proposities die aansluiten op onze dienstverlening.

Verkoopplanning en realisatie
Je verzamelt, bewerkt en beoordeelt marktgegevens en externe ontwikkelingen. Je genereert ideeën voor promotionele activiteiten en doet voorstellen met betrekking tot het (anders) benaderen van nieuwe doelgroepen.

Netwerken
Je hebt een omvangrijk relatienetwerk in de mediasales, onderhoudt dit netwerk actief en bouwt dit verder uit met als doel nieuwe verkoopmogelijkheden te signaleren. Jij zorgt ervoor dat je kennis altijd op peil is zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor je relaties. Het vermogen om new business te genereren is voor jou een essentieel onderdeel van je functie. Verder ben je ambitieus en altijd op zoek naar manieren om te ontwikkelen, binnen je functie of binnen het team, bijvoorbeeld naar een leidinggevende positie. Deze ambitie maakt jou een inspiratiebron voor je collega accountmanagers.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat je klanten de service kan bieden op het niveau dat zij van FD Mediagroep verwachten.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Senior Accountmanager Cross Media die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

Direct solliciteren met CV!


Notitie voor bureaus:

Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina

Onze merken