Prins Bernhardplein 173
1097BL Amsterdam

FD Mediagroep Recruitment

Beschik jij over een netwerk in de mediasales? Heb jij ruime ervaring in radio sales? Ben je op zoek naar een baan waar gezamenlijk succes en plezier voorop staat is? Dan zijn wij bij FD Mediagroep opzoek naar jou!

Werken bij een vernieuwend, ondernemend en inspirerend mediabedrijf

FD Mediagroep is getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met de sterke merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, Company.info, Fondsnieuws, Energeia, ESB, Pensioen Pro en Webservices.nl zijn wij de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland.

Senior Accountmanager Cross Media

De afdeling mediasales binnen FD Mediagroep is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte voor print, radio en digitaal voor de merken Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio. Binnen deze afdeling is de Senior Accountmanager Cross Media verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde omzet- en oplagedoelstellingen.

De verantwoordelijkheden van de Senior Accountmanager Cross Media:

Accountmanagement
Verkopen van de advertentieruimte voor het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio (zowel off- als online) is je core business. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en verkopen van cross mediale campagnes in meerdere branches. Naast het verkopen van print en online heb jij ruime ervaring in de verkoop van radiocampagnes. Je adviseert je relaties over cross mediale advertentiemogelijkheden waarbij zo optimaal mogelijk rekening wordt gehouden met de media- en marketing en communicatiedoelstellingen van onze adverteerders. Je werkt zelfstandig op jouw aangewezen accounts en ontwikkelt daarnaast new business proposities die aansluiten op onze dienstverlening.

Verkoopplanning en realisatie
Je verzamelt, bewerkt en beoordeelt marktgegevens en externe ontwikkelingen. Je genereert ideeën voor promotionele activiteiten en doet voorstellen met betrekking tot het (anders) benaderen van nieuwe doelgroepen.

Netwerken
Je hebt een omvangrijk relatienetwerk in de mediasales, onderhoudt dit netwerk actief en bouwt dit verder uit met als doel nieuwe verkoopmogelijkheden te signaleren. Jij zorgt ervoor dat je kennis altijd op peil is zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor je relaties. Het vermogen om new business te genereren is voor jou een essentieel onderdeel van je functie. Verder ben je ambitieus en altijd op zoek naar manieren om te ontwikkelen, binnen je functie of binnen het team, bijvoorbeeld naar een leidinggevende positie. Deze ambitie maakt jou een inspiratiebron voor je collega accountmanagers.

Vastleggen van alle klantcontacten en gemaakte afspraken
Opvolging van afspraken met klanten en je leads verwerk je in ons CRM-systeem. Je zorgt voor een nette registratie van alle gemaakte afspraken en je verwerkt de informatie van de afgesloten deals zodat je klanten de service kan bieden op het niveau dat zij van FD Mediagroep verwachten.

Ons aanbod voor jou

Wij bieden jou parttime/fulltime mogelijkheden, een aantrekkelijk salaris, een uitstekende pensioenvoorziening, volop ontwikkelmogelijkheden, een gedreven sales team en een kantoor op een toplocatie naast het Amstelstation.

Interesse?

Ben jij de Senior Accountmanager Cross Media die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen met jouw CV en motivatie. Vragen? Bel dan gerust Daniëlla Mahazri, Corporate Recruiter, op 088 5678 378.

{JORTEAPPLY id="FD.SLS.117" cv-label="Direct solliciteren met CV!" linkedin-label="Direct solliciteren via LinkedIn!"}


Notitie voor bureaus:

Wij accepteren geen ongevraagde cv’s. Gelieve ons geen cv’s te sturen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vergoedingen gerelateerd aan ongevraagde cv’s.

 

Mail mij deze pagina